mandag 13. august 2012

EN VAKKER DAG

 Så fantastisk deilig. I går må ha vært en av de beste dagene i sommer. Vi snakker skikkelig sommer. Ordentlig sol fra blå himmel. Varm fønvind. Badetemperatur! Men ikke bare det. Vi hadde besøk på gården og vi dro til min "hemmelige" yndlingsplass ved vannet. Et sted vi har vært en del tidligere om årene. Da Bestemor levde. Et sted med gode minner og opplevelser. Noen steder får en større verdi fordi man har så koselige minner defra. Fra nå av skal denne plassen fortsatt være min favoritt, Jeg ble nemlig ikke skuffet over plassen nå. Det er så vakkert her. Å ligge ved et ferskvann er noe av det beste jeg vet. (Jeg velger ofte heller det enn sjøen....) Særlig en varm sommerdag som dette. Å kunne hive seg uti det rene blanke vannet for et forfriskende bad og ikke fryse "rompa av seg". Svømme... Nyte... Nydelig! Det har faktisk blitt mange bad i sommer, men ikke slike som dette. Denne dagen tror jeg vil føye seg inn blandt dem jeg vil huske.
 
Dette var rett og slett hele ferien samlet i èn dag. 
En vakker dag.

15 kommentarer:

 1. HEI LIV,
  koselig. så trivelig med slike perler av steder. man får et slags "her føler jeg meg hjemme"- forhold til dem.
  også her vært nydelig vær i går... også i dag ser det flott ut.
  ønsker deg en riktig fin dag og god ny uke.
  klem TOVE

  SvarSlett
  Svar
  1. Du beskriver det fint. "Her føler jeg meg hjemme". Nydelig....!

   Slett
 2. Høres ut som en perfekt dag på alle måter:)
  Og for et utrolig vakkert sted:) skjønner godt at det vil være ditt yndlingssted, samt alle de gode minner:)
  Ha en strålende start på uken:)

  Klem Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var rett og slett en nydelig opplevelse. Kanskje ganske vanlig. Ikke så spesielt å tilbringe en dag på en strand, men noen ganger gjør det stort inntrykk. Vi koste oss glugg!!

   Slett
 3. For et herlig sted og flotte bilder som vanlig... Kan nesten kjenne smaken av ferskvann i nesa, hihi... Selv etter å ha bodd mesteparten av livet ved sjøen foretrekker jeg også ferskvann - vokst opp med det, så kanskje derfor. Pleier alltid å få til minst en slik tur i løpet av sommeren, dog ikke i år - jobbet denne helgen, av alle helger liksom! Litt mer skyer her i dag, men skal nyte dagen lell - NYT dagen du også Liv...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det og koselig at du tar deg tid til å skrive. Sånn er det nok med meg også. Har bodd nærme sjøen, men hatt mange nydelige barndoms-sommere ved ferskvann.

   Slett
 4. Nydelige stemningsbilder! Med slike utflukter får man virkelig ladet opp batteriene, herlig med slike dager! Ønsker deg en fin uke og håper det blir fortsatt mye sol:-) Klem fra Berit

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er sant. Det var bare å puste godt inn og nyte dagen og satse på at den var en del av oppladningen før faste jobb-oppdrag nå fremover på høsten. Men vi må ikke glemme at det kan bli flere slike dager. Faktisk MANGE slike dager!! Deilig.

   Slett
 5. Så koselig med slike dager, hadde den beste sommerdagen i farfar-huset vi også i går, blikkstille blå-blå sjø og niser som dukket opp fra det blanke vannet for å puste. Hadde store planer om å forevige denne dagen men tror du ikke kameraet mitt sa takk for seg etter at jeg fikk tatt kun et bilde av ute-frokosten med brodert duk, fine kopper og greier. Ble saft, boller, lesing, prating og soling på brygga resten av dagen, mens vi så på fiskebåtene som for forbi og ungdommene som kjørte båt med tube. Herlig med sjø også ;-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Å... det hørtes helt nydelig ut. Der på brygga kan jeg virkelig FORESTILLE at det har vært nydelig på en dag som i går. Som jeg skrev over her: vi må ikke glemme at det kan bli flere/mange slike deilige dager fremover. Det er ikke høsten enda!! Væh.... jeg vil ha mer sommer først.

   God dag til deg, Monica!

   Slett
 6. Så herlige bilder, og så herlig å kunne nyte noen ordentlig gode sommerdager.

  :) Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jo ingen selvfølge i sommer, så jeg nøt det i fulle åndedrag og lever på dette lenge... Tenk, en helt vanlig dag kan bli et godt minne!

   Slett
 7. Veldig kjekt å ha sånne fine plassar, sine eigne små paradis. Hos oss har vi mange, men eg må innrømme at vi burde vere endå flinkare å bruke dei. Men i år har jo ikkje været vore heilt på vår side, og då er det jo ikkje fullt så kjekt... Ein slik matboks har vi på hytta, morsomt å sjå den her!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi skulle nok være flinkere til å benytte oss av alle de fine stedene man kan dra. Lettvindt og greit. Det trenger jo ikke være langt. Men siden det ikke blir så ofte, har vi nok mange gode steder å dra. Ikke bare badesteder, men andre plasser også. Vi rekker vel ikke over alt i løpet av en sommer eller et år. Det betyr vel bare at vi har det superbra og kan velge og vrake.

   Det høres jo herlig ut å ha flere "hemmelige" steder. Kjempe koselig!

   Slett
 8. Nostalgi-ting....:)- noe helt annet enn å bruke plastposer og engangssaker.... Herlig - både tingene og naturen og historia di....:)

  SvarSlett