torsdag 2. august 2012

I ALL HEMMELIGHET

Igår var jeg alene på gården noen timer og da fikk jeg anledning til å gjøre det jeg hadde pønsket på en stund: Plante i verandakassene på låven. Dere skjønner at Thomas syns ikke på noen måte verandakasser hører hjemme på en laftet låve fra 1800-tallet. Hihi. Men de hang der da vi kjøpte gården og jeg syns rett og slett de er litt herlige jeg. Så hysj! Dette får bli mellom oss folkens ;O)

Både posen med eføy og flere sekker jord har ligget på tunet noen dager, men han har tydeligvis ikke tenkt noe særlig over det. I går - i all hemmelighet - fikk de endelig plass i de hjemmesnekrede (jeg antar at de er det) kassene. De er veldig enkle og naturlige og jeg syns som sagt at det ble riktig så hyggelig på låveveggen nå.

Eføyen jeg har kjøpt er en uteplante og tåler kulde og jeg håper den også vil overleve i vinter.

Dere får se hva dere tenker. Hvilken side dere vil være på. Thomas eller min. Hehe. Så får vi se om han i det hele tatt legger merke til det. Det er ikke sikkert det. Om han ikke tar en titt på Livs Lyst da... Jeg tror nemlig han oppdager det der før han ser opp på låveveggen. Hihi.

EDIT: Han oppdaget det - via bloggen ;O)!! 

23 kommentarer:

 1. Hei Liv!
  Sånne blomsterkasser ønsker jeg meg, men kanskje jeg kan få Bygrådsmannen til å snekre noen? Den er vel Thomas sitt verk? Nei, ikke sikkert han ser det - i hvert fall ikke med en gang! Og da synes han kanskje at det ser fint ut? Lett overtalelse, kalles det! Jeg synes det ble veldig fint, og materialvalget er jo viktig her da. Kos dere videre på gården!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi - han har ikke sett det enda. Jeg skal heller ikke si noe, heller vente på at han oppdager det. Du får Bygårdsmannen til å snekre noen vet du. Disse i tre er jo tross alt nokså fine i forhold til kasser i plast... unnskyld, men jeg er ikke så glad i plastikk. :O)

   Slett
 2. Synes det ble vakkert jeg! Skulle vært flere låver og uthus med blomsterkasser, da hadde det blitt fint da! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe - ja, ikke sant. Gleder meg til eføyen blir litt mer frodig der oppe da. Så den kanskje syns litt mer.

   Slett
 3. Nice idea to plant this ivy ! I hope that will not freeze at winter if you will protect them with something . I am sure that the next spring will be grow up very much .Have a nice day
  Olympia

  SvarSlett
  Svar
  1. Maybe I have to protect them this winter. I will see...
   You too - have a nice day!!

   Slett
 4. Hehe, det ble jo fint og koselig det der, selv om Thomas i utg.punktet har rett må jeg vel si ;-) Men alt må ikke alltid være som det Skal være, det er gøy å gjøre ting til litt eget og annerledes!! :-) Og det er som du sier, han ser det nok ikke på en stund.. hvertfall sånn det er her i huset: -Har du kjøpt den stolen nå? -Neei, den har stått her en stund.. -Å ja, har ikke lagt merke til den jeg.. ;-) KLEM

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha - ja, så bra. Jeg snikinnfører litt klær på den måten jeg. "Å nei den har jeg hatt en stund"... hihihii

   Og det ble som du skriver her; han oppdaget det ikke på huset, men han er opptatt av hva jeg blogger om og fikk vite det der. Så nå har han en "snik-innføring" av et eller annet slag til gode. Jeg får vel bare grue meg... hihi

   Slett
 5. Jeg erenig med Thomas her.......

  SvarSlett
  Svar
  1. Da skal jeg hilse så mye og si det til han. Det blir han nok mer enn glad for å høre! ;O)

   Slett
 6. Jeg er på din side! ;) syntes det ble en vakker hemmelighet. Fortsatt fin torsdag! Klem C

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk. Hihi. Jeg syns også det ble litt koselig. Ikke "riktig" kanskje, men koselig. Ingen har krav på at alt skal være perfekt så...! ;O)

   Slett
 7. Noe så vakkert:) passet perfekt inn i den gamle låven og stedet:)
  Blir sikkert nydelig når eføyen begynner å henge nedover:)
  Fortsatt herlig dag

  Klem Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er det jeg også gjør skjønner du. Gleder meg til det blir litt mer frodig oppi der. Tror det kan bli riktig så koselig jeg. Det er så mye røft på tunet at det er godt å myke opp litt. I alle fall enn så lenge.

   Slett
 8. Hmmmmm,jeg forstår han godt,men likevel heier jeg på deg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - hadde gjort akkurat det samme selv.......og det ble jo nydelig med den grønne eføyen,mot den brune,grove veggen !!!!!!!!!!!!!!! Så Tommelen OPP !!!!!!! Hihiiii.....

  SvarSlett
  Svar
  1. HAHA - så bra. Jeg setter meget pris på din moralske støtte!! ;O)

   Slett
 9. Hei, Herlige blomsterkasser - eføy er vakkert:-) sommerklem Siv:-)

  SvarSlett
 10. Tror jeg har en fot i hver leir, jeg. Det passer jo ikke i det hele tatt med blomsterkasser på en sånn gammel låve, men så var det liksom litt sjarmerende likevel :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er akkurat det jeg mener også. Jeg hadde sikkert ikke hengt dem opp, men når de nå er der... så syns jeg det var litt herlig også. De får i alle fall henge en stund!

   Slett
 11. Synes faktisk det ble litt fint. Hadde det vært blomsterkasser av plast så hadde det jo nesten vært kriminelt å henge dem opp. Men det er din gård og det skal da sannelig få ditt særpreg også, ikke sant? Huset blir uansett ikke hundre prosent autentisk uansett. Liker at det er satt litt særpreg og ting DU liker jeg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Plastikk hadde vært fy! Det går ikke... men disse var jo tross alt tre og værbitte er de også. De syns jo nesten ikke! ;OP

   Takk for tilitten! ;O)

   Slett
 12. thommmmaaaaassss!!!! Har du hørt at.....

  SvarSlett