mandag 15. oktober 2012

TO NYKOMMERE

 På lørdagen hadde jeg den store bakedagen. Ikke hver dag jeg kan slå i bordet med å ha stått ved kjøkkenbenken nesten hele dagen. OG at det har gitt velsmakende resultater. Jeg kan ikke skryte på meg å akkurat være god på dette, men som dere vet øver jeg stadig på å bli en god husmor. 

 På trestangen over komfyren har det lenge hengt knekkebrød i god og gammel ånd sammen med kaffekjelen som vi faktisk bruker, men denne lørdagen kom det to nykommere på stangen: to litt større og runde knekkebrød. Jeg bakte en hel del vi skal spise også, men så fikk jeg også lyst å "leke" litt. De som henger her vil nokså fort bli nedstøvet og blir ikke spiselige, men jeg syns faktisk at dette er en av tingene som er gøy å bare ha til pynt her i huset.

Tenkte jeg skulle fortelle hvordan jeg lager knekkebrød en dag.
Det er enkelt og godt og selv en wanna-be-husmor kan klare det ;O)

8 kommentarer:

  1. Så kjempe kos å ha sånne knekkebrød hengende på kjøkkenet:)
    Det var utrolig koselig og en kjempe herlig idee:)
    Kanskje man burde bake litt snart, mye inne dager pga det regner i bøtter og spann hver dag nå:)
    Ha en herlig dag
    Klem Merete

    SvarSlett
  2. Good morning Liv! I love the crackers from your country! I wish you a lovely day! Geli

    SvarSlett
  3. Helt klart veldig koselig pynt. Ha en strålende dag:)

    SvarSlett
  4. I agree its nice to just 'play' now and again. The crackers make a great decoration!

    SvarSlett
  5. Stilig dette er,
    Selv har jeg to rug brød med hjerteform jeg har bakt og hengt opp.
    Ha en flott dag.
    Klem fra sylvia

    SvarSlett
  6. Hei;)
    Nydelig å pynte med runde knekkebrød;)
    Jeg lager alltid noen hjerter som jeg pynter med silkebånd når julen nærmer seg. Alltid koselig på fatet;))
    God oktoberuke til deg;)
    Klem fra Ann-M.

    SvarSlett
  7. Mmm, hjemmelagde knekkebrød er de beste :)

    SvarSlett
  8. Du er så flink! Simpelthen ELSKER kjøkkenet ditt! Nyyyydelig stil!

    SvarSlett