mandag 5. november 2012

PAUSEBILDE

Så gøy med all denne responsen på de gamle strikkede koftene! Det er supert at dere blir med på dette. Jeg holder på å planlegge hvordan jeg skal legge det frem her på Livs Lyst, så ha bare bitte-litt tålmodighet med meg ;O)

Imens legger jeg ut et "pausebilde" fra gården. Lørdag ble det nemlig dagstur til eventyret vårt. Det var meldt regn hele dagen, men vi trosset både Yr og Storm og fikk en superfin dag uten å bli våte! Til ettertanke: tenk hvor mange ganger vi avlyser turer fordi det er meldt dårlig vær. Det er ikke lett å være meterolog i disse dager skjønner jeg, for vi får stadig bedre vær enn det er meldt! Og glad er vi for at vi ikke ble hjemme på lørdag. Regnet kom nemlig ikke før sent på dagen og vi var godt forberedt. Det var en sann fryd å komme oppover igjen. Det var godt å se tunet vårt og igjen legge noen flere planer og drømmer for hvordan alt skal bli etterhvert. Og ikke minst var det herlig å fyre opp et bål i egen skog nede ved bekken og ta middagen der. Jeg må vise dere det etterhvert. Vi har laget vår egen lille bålplass ved bekken nede i lia her. Ved vår egen bekk! Jeg ønsket meg vann vet dere - på eiendommen. Det fikk vi og vi er overlykkelig for det!

***

Vi knottes dere!
Hold strikkepinnene klare ;O)

8 kommentarer:

 1. Kjempekoselig pausebilde, Liv!
  Ønsker deg en god dag.
  Magna

  SvarSlett
 2. Du er jo bare heldig ✿❀¸¸¸.•*´¯`♥ Superbe og virkelig kjempekoselig.
  Ha en fin ny uke,
  Beatrice

  SvarSlett
 3. Tar du imot andre bilder av gamle kofter? Flott bilde fra gården :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk! Du, det blir det anledning til. Følg bare med ;O) Dette blir moro!

   Slett
 4. Gledar meg KJEMPE til køfteinnlegga dine, nå æ de strikketi! Å kosleg å sjå bilde frå heimbygdi att. Fygjer mæ på bløggen din kvør dag sjav om eg ikkje kommenterar sø øfte, mykje god stemning her. ( kunne ikkje dy meg ana enn å ha mæ ei lita innføring i Kvitsei-dialekten her nå )
  Gro

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig å få dette på Kviteseid-dialekt! Vi skal nok vende oss til den etterhvert ;O)

   Slett
 5. Alltid koselig med bilder fra gården deres! :)
  Det gir en ro å se på..og drømme seg vekk i ...:)
  Kan se om min søster har en gammel kofte etter vår mormor...hmmm...mye rart som kan gi inspirasjon for meg og andre..har jo så lyst å kunne strikke store plagg etterhvert!
  Og drømmer er jo til for å realiseres?
  En fin dag til deg i Telemark!Klem Annki! :=)

  SvarSlett