fredag 6. september 2013

MIDLERTIDIG

Slik ble det lille fine huset vårt etter sommerens økt!

Vi er veldig glade og fornøyde med at vi rakk det vi gjorde. Vi nådde våre mål. På timen nesten! Jeg kan ikke skryte på meg å ha bidratt så mye hverken i høyden eller med tunge løft på grunn av min voksende mage i sommer, så jeg er imponert selv. Over jobben guttene har gjort. En stooooor takk til dere!!! (I tillegg til Thomas har vi leid inn to gutter som har fikset med tømmer og sjauing ellers.) For se hvor solid huset står nå. På sin nye mur av gammel stein, hele tømmervegger og vakkert nytt tak. Å... dette er deilig!

Vinduene i huset skal etterhvert restaureres. Vi vil gjerne beholde de som de er. De trenger bare en overhaling. Så enn så lenge og innfor vinteren er dette gjort på noen av veggene i huset: 

Midlertidige vinduer. Ikke akkurat noe vi kan se gjennom, men de hindrer i alle fall snø å fly inn. 

Og litt humor kan jo ikke skade! Tror dere ikke dette blir koselig på ekte en gang?! Det er dette som er målet: røde pelargonier og levende lys i vinduskarmene. Ah... tenk... Det skal i alle fall bli deilig! Enn så lenge gleder jeg meg over disse platene med sprittusj-tegninger også jeg. Hihi.

16 kommentarer:

 1. Hei - så morsomt! Du kan jo male en rød pelargonia på platen også! Dere har vært veldig flinke! Vi har holdt på med et lignende prosjekt men enda mindre skala - og til og med DET var et stort prosjekt og mange timers arbeid. Lykke til videre, både med hus og mage!

  SvarSlett
 2. Så herlig og interressant å følge med i prosessen :) Takk for at dere vil dele det!

  SvarSlett
 3. Så flinke dere har vært! Selv om du ikke har bidratt med så mye fysisk arbeid er jeg sikker på at du har vært der som en god rådgiver og moralsk støtte. Det er viktig det også! Jeg ble så glad da jeg leste at dere skal beholde de gamle vinduene. Det kommer til å bli så fiiint. Den midlertidige løsningen er jo morsom da! Lykke til videre!

  SvarSlett
 4. Dere har virkelig gjort en kjempejobb og det har vært spennende å følge med. Ta en velfortjent pust i bakken. Vi er i gang med å flytte til Bergheim enda vi ikke har bad inne i huset og deler av huset er uten strøm... Men vi har bestemt oss. Det skal iallefall bli interessant. Artig innslag på husveggen med "vinduet". Humor er viktig i sånne prosesser ;) Ha en riktig god helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette liker jeg såå godt å lese. Tenk så spennende å flytte inn på Bergheim nå. Med alt det medfører. Kjempe moro. Jeg kjenner nesten det kiler litt i magen min her.

   Masse hell og lykke til med det! Jeg følger spendt med her på sidelinjen!

   Slett
 5. Haha, vilt koselig det sista bilde her :))

  SvarSlett
 6. Fantastike flotte bilder fra gård og turer.Lykke til med gården og magen:)
  Gøyal strek!

  SvarSlett
 7. Sååå flinke dere er !! nydelig ! ;-)

  SvarSlett
 8. Dette blir nok fint til slutt. Kjekt at så masse ble gjort.
  klemz

  SvarSlett
 9. Gleder meg til å følge prosjektet videre, føler vi holder på ganske så parallelt. :-) Likevel tar jeg meg i å tenke "himmel og hav, AT de orker å gå løs på et sånt prosjekt!". :-)

  Mona på Pinsle

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er fint vet du. Slik tenker jeg om noen vi kjenner og deres prosjekt også. "Tenk at de vil gjøre så mye med huset". Jeg må le. Vi ser det nok litt annerledes på avstand ja. Dere har jo også litt å gjøre som du skriver. Vittig altså! Masse lykke til dere også! ;O)

   Slett
 10. Du er favoritt bloggeren min :-)

  Klem Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er superkoselig å lese det, Line!
   Takk takk :O)

   Slett
 11. Skal hele huset kles inn med panel, og er det i så fall det man helst bør gjøre? Hilsen meg som drømmer om å restaurere en gammel seterbygning i skogen.

  SvarSlett
 12. Så koselig. Hjemme i barndomshjemmet mitt har vi og slike vinduer. Huset er jo noen hundre år gammelt :)
  Så flott det begynner å bli oppe på gården og så flott med magen som begynner å bli stor :)
  Linn

  SvarSlett