mandag 23. september 2013

STOR TALLERKENHYLLE

Jeg har virkelig vært på utkikk etter en stor tallerkenhylle. Vi hadde så mange store fat og lignende som jeg ikke fant noen plass til i skuffer og skap. Aller helst ville jeg ha en gammel, men så har ikke det lykkes helt enda, derfor har jeg gått til innkjøp av en "midlertidig".


Jeg har ikke fyllt hyllen til randen og innholdet kommer helt sikkert til å endre seg med tider og sesonger. Akkurat nå har blant annet dette fått plass: Skjærefjøl i porselen, spisse og fine sakser, gamle urner og kuvertservietter.

Den store tallerkenhyllen har tatt plassen til en mye mindre som hang her i stuen tidligere. Denne rommer mye mer og trebrettene syns jeg ble et varmt og artig innslag i hyllen.

18 kommentarer:

 1. Du skal jo også til at vende dig til at spidse ting skal højt op, så den lille ikke kommer til skade. Marie Dejn, DK

  SvarSlett
 2. Åh, jeg drømmer om en tallerkenhylle! Din var veldig fin:)

  Ha en fin dag !

  SvarSlett
 3. Hei. Det ble veldig fint! Jeg har fått hengt opp den gamle tallerkenhylla vi fant innerst på loftet da vi pusset opp huset. Det ble prikken over i-en på kjøkkenet. Og så hyggelig å bruke alle fatene til pynt, ikke bare ha dem i skapet når de ikke er i bruk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Dèt høres jo hakket morsommere ut! GAMMEL tallerkenhylle. Det er som sagt det jeg også er på utkikk etter. Enn så lenge får denne gjøre nytten.

   Slett
  2. Ja det var utrolig gøy å finne, og når vi tok bort de gamle kjøkkenskapene, fant vi jammen sporene etter den på tømmerveggen også. Men din var en veldig fin kopi. Det er akkurat samme profil på de forrerste tverrliggerne som på min. Nå må jeg bare gå på loppejakt etter flere gamle fat. Hurra :)

   Slett
 4. Den var bare utrolig flott:)
  Nydelig bilde:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 5. Hei Liv ! Takk for flott blogg og gratulera med din gravide mage! Eg har fulgt deg over fleire år og funne mykje jordnær inspirasjon her! Håper du vil fortsette også med ein baby i huset. Du skal sjå at du får meir inspirasjon enn nokon gong! Men ang denne tallerkenhylla som var sååå fin, så lurte eg på kvar du har kjøpt den??? Takk for svar! Hilde

  SvarSlett
 6. Kauniita hyllyjä ja onnea vauvan odotuksesta!

  SvarSlett
 7. Nydelig Liv :)
  Hva heter duken som du har på skapet under, igjen? Med sånn blondekant hengende nedenfor... :)
  klem Wenche

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Wenche!
   Det er gammel kommode-duk. Litt fillete i kantene også som du (og nå jeg... hehe) ser. Må få orden på den. Den er arvet. Har bare blonder på tre kanter. Unødvendig å legge arbeid i en fjerde blonde når den likevel hadde blitt skjult på baksiden av kommoden. Duken er nesten som en alterduk.

   Slett
  2. Ååå hehe, det så ikke jeg heller (før nå..) ;) det er bare sjarm det!
   Så nydelig, ja det er bare blonder på tre sider. Jeg har hørt et navn på slike engang... men husker det ikke! hvis jeg kommer over det skal jeg sende deg en liten melding :)

   Slett
 8. I have just found your blog and find it to be charming, inspiring and fun. Keep up the good work. I am an American with Norwegian roots, have visited Norway three times, and love the people and the beautiful countryside. How I would love to have access to the beautiful antiques there.
  Linda in Washington state USA

  SvarSlett
 9. Thank you for your beautiful blog. It is calming and inspiring in a busy world. I just found your blog and I will return to see what you post next.

  SvarSlett
 10. Vackert! Jag blir alltid så glad av att kika in här! :-)

  SvarSlett
 11. Great post & blog. I really like the rustic interior!

  SvarSlett