mandag 28. oktober 2013

BARNEROM?

utstyn fra soverommet til gjesterommet/kontoret/barnerommet
Barnerom? 

Vi har konkludert med at det ikke haster. Det blir enklest å ha babysengen inne på vårt rom så lenge og da kan det gamle gjesterommet/kontoret få beholde sin funksjon en stund til. (Og som dere da skjønner, dette huset har ikke et utvalg rom å by på. Derfor kombinerer vi og bruker det til det beste og mest behovstilte til en hver tid.) Men noen barneelementer har fått en plass i omgivelsene. Det har jeg ikke klart å la være. Kanskje ikke ting en baby kommer til å digge, men jeg digger det. Og det holder lenge - enn så lenge ;O)

gammel globus, treeske med dominobrikker og et par "de første sko"
Jeg har fått mange spørsmål av kjente og kjære: "Ja, nå har du vel alt på stell?" Her får dere altså svaret. Intet barnerom er klart. Og panikken tar meg ikke. Vi har tid. Men det er godt å ha dette rommet ryddig, koselig og enkelt å gjøre om til et rent barnerom. Og litt "barnefaktor" har det jo som sagt allerede fått. 

11 kommentarer:

 1. Den smarteste barnesenga jeg har sett er denne http://www.smaatroll.biz/webshop.aspx?pageid=53228&Product=15045 Babyen har sin egen seng, men det er ingen kant inntil foreldrenes seng. Det går kan å kjøpe en sprinkelseng på IKEA også, og ikke montere den ene siden. Min svigersønn har festet barnets seng i deres seng, det synes de var tryggest.

  SvarSlett
 2. Det er klar at ha babysengen i foreldreromet ~ fine bilder da...
  ☆(¯`★´¯)☆
  Beatrice

  SvarSlett
 3. Vugge på foreldrerommet først.Å flytte babyen til eget rom når en ikke må opp om natta. Hos oss var det ca ved tre fire mnd alderen. skjønt med koselige gamle elementer på det som skal bli barnerom etter vært. Lykke til !

  SvarSlett
 4. Ha ha så godt jeg kjenner igjen følelsen. Morsomt å tenke og å lage barnerom, men det første året fikk hvertfall ikke vi bruk for det - til annet enn å lagre ting... ;)

  SvarSlett
 5. Min søn sov også længe hos os, han er jo en del af familien :0) han fik værelse da han var over et år og det gik fint :0) vi har også et lille hus så han er stadig tæt på os selv om han sover i egen seng.

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder :)
  Vi hadde også våre inne på vårt rom, så fikk dem eget rom da dem bikket 8-9 mnd,
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 7. Kjenner følelsen, alle mine 3 barn har ligget inne hos meg den første tiden:)
  Man ønsker dem nære seg når de er så små:)
  Nydelig og kjempe koselig barnerommet:)
  Ønsker deg en herlig uke
  Klem Merete

  SvarSlett
 8. Så nydelig kikk inn på det rommet........... Har du vugge? Det er tingen, koselig å se på og super i bruk. Bruken av rommet finner dere fort ut av, sånn etter hvert........
  Lykke til.........

  SvarSlett
 9. Hello my sweet friend. I am so thrilled for you and Thomas at the wonderful news of a baby on the way. I can see from your blog that you are both well and still creating beauty in your part of the world. Your baby will be welcomed into a loving home as you and Thomas will be wonderful parents.
  Sending best wishes and love to you all. Laura :)

  SvarSlett
 10. Sikke et sødt og hyggeligt værelse :) Utroligt smukke billeder.
  Kram Stine

  SvarSlett
 11. Sidder og tænker på dengang min søn var lille, det var så trygt at have ham i sin lille vugge ved siden af sengen. Så kunne jeg lige vugge ham lidt hvis han lavede små lyde. På den måde får man også sovet og det kan man jo godt have brug for. Held og lykke med barnet til jer begge.

  SvarSlett