torsdag 3. oktober 2013

ENDELIG "NY" SOFA

Vi har lenge vært på utkikk etter sofaen som kunne passe inn her i stuen. En gammel en stod på ønskelisten. Men den måtte være hel, ren og fin. Den måtte gjerne være i femtitallstil og ikke alt for ruvende. Og den måtte ha en fin farge. Så skjedde alt på en dag. På søndag fant vi nemlig en annonse på Finn. Sofaen stod i Oslo. Jeg tok kontakt og vi hev oss i bilen og satset på at dette var sofaen vi ville ha. Da vi kom dit var den enda finere enn i annonsen. Så gøy! Nå fikk vi prøvesitte den og den var så god. Treseteren var lang nok til å ta en cowboy-strekk i til og med. Sofaen hadde stått i en finstue og var helt strøken. Opprinnelig fra 1948, men omtrukket i senere tid. Det fulgte med to ørelappstoler som man faller litt bakover i når man sitter. Veldig godt. 

Da vi kom hjem noen timer senere, stod det jo naturlig nok en annen sofa i vår stue. Ikke så rart kanskje. Vi hadde jo ikke planlagt å kjøpe "ny" sofa akkurat den dagen. Så da var det bare å hive seg rundt. Legge inn en annonse og få solgt den gamle til en veldig billig penge. Det tok ikke lang tid og jammen kunne vi sette hjørnesofaen ut på hengeren og kjøre den vekk. Jeg var ikke sen om å støvsuge og vaske den nye salongen da.

8 kommentarer:

 1. Så utrolig gøy! Den vil dere sikkert bli glade i. Vi er også på utkikk etter en sofa fra femtitallet eller deromkring. Har vært vanskelig å finne en som er ren og hvor alle fjærer er iorden, til en akseptabel pris. Så gøy at det var lenestoler til også. Pam

  SvarSlett
 2. Den var kjempefin! Og den passer jo helt perfekt i stua deres! Veldig fint trekk hadde den :)
  *Hilde*

  SvarSlett
 3. Det kaller jeg handlekraft i alle betydninger av ordet:) Nydelige møbler - fargen og stilen går liksom rett hjem hos dere - Gratulerer:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ny sofa:)
  Er jo så gøy når man finner sånn nydelige gamle ting som man har sett etter lenge:)
  Var utrolig flott farge på den:)
  Kos deg i helgen
  Klem Merete

  SvarSlett
 5. What a lovely sofa!!

  Have a great weekend
  Hugs,
  Patricia

  SvarSlett
 6. Den der la jeg til i Mine favoritter på finn. Gratulerer med nydelig kjøp!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med sofakjøp. Så gøy når den rette dukker opp.
  Nå er ostebåndet ferdig:) Laget et innlegg om det. Så at du hadde kommentert første gangen jeg skrev om det:)
  Har du fått deg ostebånd og knapp nå??:)
  Sendte deg forresten e-mail her om dagen.

  Lykke til med fredagskos i ny sofagruppe.

  Klemmer fra Hjørdis

  SvarSlett