onsdag 2. oktober 2013

HÅNDLEDDSVARMERE

Nå er det frem med høstklærne igjen. En litt varmere jakke er funnet frem fra skapet og jeg holder meg varm nå som kulden såvidt har kommet krypende. 

Pulsvarmerne er strikket i fangmønster.
I fjor hadde jeg store planer om å finne et fint garn i sennepsgul farge og strikke meg hånleddsvarmere. En som passet til nettopp høstjakken min. Nå tror du sikkert at "det fikk hun gjort ser jeg", men neida. Jeg kom nemlig heller over disse i fint strikk på Telespinn. Fint mønster, ull laget av mohairgarn, fin farge og deilig og varme. Presis hva jeg lette etter. Det hadde sikkert vært både greit og moro å strikke slike selv, men da får jeg heller i tilfelle gjøre det i en annen farge. 

Bildene er hentet fra en liten tur jeg hadde opp på gården i fjor høst og jeg ble minnet på hvor utrolig vakker høsten er. Ser dere det skinner i "gull"? Naturen skinner i gull. Det er absolutt verdt å sette seg ned en stakket stund og nyte det hele. 

Gode høstdager til dere!
Og kanskje dere fikk lyst å sette i gang et lite håndledd-strikkeprosjekt?
Jeg fikk lyst selv jeg... 
Tror absolutt det ikke kan være vanskelig.

15 kommentarer:

 1. Sennepsgult garn er allerede innkjøpt hos meg. Det skal bli votter ikke pulvsvarmerene. Jeg har en bok som henter perler på pulsen og der er det mange nydelige mønstre på pulvsvarmere med perler. Synes det først var litt vanskelig, men har nå har jeg fått det til. De er bare vakre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy! Kjempe moro å lage slike selv. Man kan jo lage dem så enkle eller avanserte man bare vil. Lykke til og kos deg med prosjektet!

   Slett
 2. Vilka härliga färger och underbara kort! Jag hösten får verkligen naturen att övergå i gyllene färger.

  SvarSlett
 3. Så vakre bilder... og nydelige farger, og de skjønne pulsvarmerne da... :) skulle gjerne hatt mønster på de!
  - jeg har tegnet av mønster på den blå og hvite koften jeg spurte deg om mønsteret på... :) kan sende det til deg på e-post om det er ønskelig... men man må jo da finne oppskriften på en kofte man liker fasongen på, og telle slik at mønsteret går opp :) det skal bli mitt neste prosjekt, etter at Skappel genseren min er ferdig :)
  Ha en skjønn høstuke

  Klem fra Wenche

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det sant? Så flink du er. Jeg lar meg aldri slutte å imponere av dere altså. Jeg takker jo tusen takk for muligheten til å få dette mønsteret!

   Min mail-adresse finner du på høyresiden her på bloggen.

   På forhånd tusen hjertens takk!

   Slett
  2. :) Tusen takk, jeg bare MÅTTE få det mønsteret... den koften ropte på meg :) hehe..
   Da har jeg sendt det til deg på mailen din!
   -Bare koselig Liv :)

   Klarer du å skaffe mønster på de vakre gule pulsvarmerne tror du?
   Ha en strålende høstdag videre!
   Klemmer fra Wenche

   Slett
  3. Selve strikkeren av pulsvarmerne dukket opp på Livs Lyst facebook og la igjen denne beskjeden. Kanskje kan du få noe ut av den?

   "Så moro å sjå!! -og høyre at du likar dei Dei er strikka i fangmønster. Helsing strikkaren "

   Slett
  4. Ååå så kjekt da! Det vil helt sikkert hjelpe vet du :) - i så fall, så har vi mange flittige husflidsdamer i Skauen husflidslag, her jeg bor :) Tusen takk Liv!

   Slett
 4. Nydelige bilder og flotte pulsvarmere du har! Ha en fantastisk uke!

  SvarSlett
 5. Et annet tips er å finne en slitt ullgenser i riktig farge på loppemarked, og så klippe av og tove en del av hvert erme. Resten genseren kan brukes rundt telyslykter, til å sy tovede votter og masse annet morsomt. :)

  SvarSlett
 6. Et annet tips er å finne en slitt ullgenser i riktig farge på loppemarked, og så klippe av og tove en del av hvert erme. Resten genseren kan brukes rundt telyslykter, til å sy tovede votter og masse annet morsomt. :)

  SvarSlett
 7. Et annet tips kan være å kjøpe en slitt ullgenser i riktig farge på loppemarked, for så å klippe av og tove en del av hvert erme. Resten av genseren kan bli til tovede votter, trekk rundt telysestaker/varme tekopper og mye annet fint :)

  SvarSlett