søndag 6. oktober 2013

STEMNING MED ENKEL STANDARD

Ja, det var denne campingvogna. Hvor koselig kan man egentlig få den? Den er vel mest en praktisk sak. For oss i alle fall, men litt må man jo tillegge for å heve trivselsnivået. Blandt annet er det viktig med koselig og behagelig sengetøy i soveavdelingen. Det er igrunn alltid viktig for meg. Sengetøy. Her i vogna går det ofte i blått som interiøret ellers. Det passer fint. Jeg har masse blått sengetøy. Akkurat her er det hjemmesydde bolsterputetrekk, gammelt blått sengetøy og et koselig hvitt teppe med frynser som gjelder. 

Det er enkel standard her i vogna vår. I starten satt vi og trippet her inne. Hva i all verden skulle vi finne på inne i en campingvogn? Vi må le litt av det nå. Nå ser vi en viss sjarm med det også. Dette campinglivet. Vi er jo aller mest ute, men om kvelden når det er på tide å krype inn er det utrolig hva et levende lys, noen friske blomster i et enkelt kjøkkenglass og for eksempel godt lesestoff gjør med stemningen. Fugleboken står blant annet lett tilgjengelig for å forstå seg på det yrende fuglelivet her oppe i bakkene. 

Og det skal jammen være sagt en gang til: det er utrolig hvor godt vi sover her oppe i stillheten og den friske luften. Selv inne i campingvogna!

4 kommentarer:

 1. Du er helt fantastisk til å skape hygge rundt deg. Tom i en campingvogn klarer du å få det idyllisk. Det er godt gjort.

  SvarSlett
 2. Hej Liv
  Tillykke med dine lykkelige omstændigheder ;o)
  Liv jeg fulgt din blog, og vil høre om du vil linke mig til din blog, da jeg har haft domæneproblemer og nu har fået et nyt domæne. www.nordiskgammelt.dk
  Hilsen Lise

  SvarSlett
 3. Hej Liv
  Tillykke med din lykkelige omstændighed.
  Jeg har fulgt din blog, og har haft problemer med mit gamle domæne - er jeg startet igen men med et nyt navn. Håber du vil linke til mit nye navn. www.nordiskgammelt.dk
  På forhånd tak
  Lise

  SvarSlett
 4. Aldrig har vel en campingvogn sett mer idyllisk ut. Du har en egen evne Liv!

  SvarSlett