onsdag 23. oktober 2013

NATURMATERIALER

Når vi er på gården får jeg så ekstra trang til å lage noe av naturmaterialer. Skogen og mulighetene ligger jo rett utenfor døren til forskjell fra hvor vi bor i byen. Å ta med seg noen sitteunderlag, finne et sted og kose seg ute med å lage dørkranser og små buketter - det er så koselig og godt. 

Herlig er det også å oppdage at det fortsatt står en "sommerblomst" hist og her i den nyankomne snøen. Sammen med nypene ble det fint med ryllik og den andre hvite blomsten. (Vet ikke hva den heter...) 


 En bitteliten bukett. Det skal ikke mer til for å få litt høststemning på bordet. Det er altså ikke for sent på noen måte å finne naturmaterialer til både buketter og kranser ute nå. Lurt å tenke litt fremover også. Det er jo ikke lenge til jul! Plukk inn mosen nå før den fryser under snøen. Den kan ligge mørkt og tørt til du har tid å gjøre noe med den. Det er bare å fukte den litt, så blir den så medgjørlig igjen atte!

6 kommentarer:

 1. vakre utseende, den lille bukett. Jeg prøver også veldig fornøyd med naturmaterialer. Her i Tyskland mosen er vanligvis ikke frosset i vinter, når det er beskyttet. Men jeg skal huske på at å samle. Kanskje det er tross alt en kald vinter.
  kram
  Uschi

  SvarSlett
 2. Hello Liv,
  Your photos have inspired me. I will go searching for some rose hips and a few small flowers to make such a bouquet. My husband also says that you are a wonderful photographer; he loves to take photos and is very creative with it. Have a lovely autumn, looking forward to the arrival of a wee baby.
  Linda (Washington state, USA)

  SvarSlett
 3. For noen utrolig vakre høstbilder fulle av inspirasjon og kos:)
  Den lille buketen var bare skjønn:)
  Ønsker deg fortsatt herlig kveld
  Klem Merete

  SvarSlett
 4. Fine bilder - og mye fint naturmateriale:) Kongler, blåbær- og tyttebærlyng er og fint å plukke nå! Kjempefint til kranser og pynt til jul:) Takk for en gild blogg - du har sansen for "Å se det store i det små.." Verdifullt:)
  Ingeborg

  SvarSlett
 5. Beautifil pictures! So glad that found youre blog!!!

  SvarSlett
 6. Your blog and your home are simply amazing Beautiful pictures!! I hope you don't mind, I shared your home in my blog!
  Grettings

  SvarSlett