tirsdag 8. oktober 2013

SMIDD DOBBELTKNAGG

Denne knaggen både minner meg om og har den samme størrelsen som de gamle opphengene til klokkestrenger, men istedet har den to kroker. Jeg har kjøpt den i en bruktbutikk en gang og egentlig har den tilfeldig blitt hengt opp på en spiker som stod i veggen fra før. Men nå har jeg blitt litt glad i den lille smidde dobbeltknaggen.

Den er en veldig fin kontrast til de blå veggene og innredningen på kjøkkenet vårt og dessuten har vi noen sorte detaljer i nettopp dette rommet. Blant annet taklampen over spisebordet. Så blir knaggen en viktig detalj i akkurat den sammenhengen. Den er rett og slett med å skaper helhet på kjøkkenet dessuten er det en tradisjonell ting som kanskje er blitt brukt på en litt annen måte enn den opprinnelig var tenkt. Hadde jo igrunn passet best på ei hytte med trehvite møbler kanskje? Dog: jeg liker uttrykket og at den er smidd så den får beholde sin plass ved siden av kjøleskapet. 

1 kommentar:

  1. Jeg synes den var aldeles flott eller nydelig, om man kan kalle en knagg nydelig da. Synes det gjorde seg iallefall. :)

    SvarSlett