lørdag 19. oktober 2013

TO ÅR

Jeg sa vi skulle ut i helga. Og det skal vi. Vi er faktisk straks på vei til gården vår!! Og jeg gleder meg så. Vi har ikke vært der siden vi avsluttet årets prosjekt i slutten av august. Jeg hadde nesten mistet troen på at vi skulle rekke en overnatting til før vinteren og ikke minst babyen kommer. Men vi rekker det! Nå er jeg så spendt på å komme opp igjen. Kjenne den friske luften. Sove i campingvogna (!! - tenk at det har blitt noe jeg gleder meg til). Se hvordan det står til med det vesle gårdshuset vårt og ikke minst se hvordan naturen har forandret seg. 

Derfor må jeg bare ta et lite tilbakeblikk på de årene som har gått. Vi har nemlig eid gården vår nå i nesten akkurat to år. Det vil si at vi opplever vår tredje høst der oppe. Det er sprøtt. To år...

Den første høsten gikk vi bare rundt med store øyne og mange tanker og ble kjent på eiendommen. Pluss tettet igjen takene på alle tre bygningene da. Det var litt av et prosjekt vi hadde skaffet oss... Ikke èt tak for tett!

Men det ble orden på det. Og da høstregnet satte inn, trengte vi ikke bekymre oss. Vi kunne bare glede og forundre oss over at dette faktisk var vårt.

På fine dager kunne vi kose oss på tunet eller litt lenger opp i skogen. Der de røde høstbærene stod fristende på lavt bakkenivå. I høst har vi fått plukket nokså mye tyttebær forresten. Fryseren er full og vi må bare bestemme oss for hva vi vil lage av dem. Det finnes sikkert flere muligheter enn tyttebærsyltetøy. Selv om vi også må ha litt av det.

Kanskje er det ikke så mye blåbær igjen i skogen. Ikke sikkert jeg orker å gå så lange og bratte turer heller med denne magen, men jeg skal love at jeg skal kose meg. Tusle rundt på tunet, nyte stillheten og utsikten. Og ta masse bilder. For nå gleder vi oss rett og slett skikkelig til å komme oppover igjen!

Ønsker dere alle kjære besøkende en gooood helg!

12 kommentarer:

 1. Gården är helt underbar med en magnifik utsikt! Ha en skön helg där uppe!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvarSlett
 2. Det er så deilig med den følelsen du nå har. Glede seg over å komme opp til huset som står å venter, kjenne den friske lufta og ikke minst se den utsikten dere har.
  God helg i campingvogna.

  SvarSlett
 3. Det hørtes herlig ut! Vi sitter i Amsterdam på vei hjem etter en skjønn uke i Portugal, det var på tide å dra hjem, det regnet idag! Ha en fantastisk helg på den nydelige gården deres!

  SvarSlett
 4. Så kjempe koselig tilbake blikk og den gården er bare utrolig vakker:)
  Kos deg masse i helgen:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 5. Tak for kig på fine billeder der ser så skønt ud! Hilsen Helle fra Aalborg

  SvarSlett
 6. Plassen, husa, ja alt er berre nydeleg!!
  Kos dokke!

  SvarSlett
 7. Håper dere får en fin helg, og skikkelig lykke til, skjønner at det er like før nå!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 8. You made beautiful photos!!! Thank you! :o)
  Have a wonderful Sunday!!!

  SvarSlett
 9. Kauniita vanhoja rakennuksia.

  SvarSlett
 10. Hei Liv. Da har vi jubileum samtidig! Vi overtok huset 15. oktober for to år siden. Du verden som tida flyr... :) Og gratulerer med jubileet og alt dere har oppnådd!

  SvarSlett
 11. TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!
  VI HAR HATT NOEN NYDELIGE HØSTDAGER PÅ GÅRDEN OG ALT HAR GÅTT SUPERBRA!!

  SvarSlett
 12. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver om at dere første høsten gikk rundt med store øyne og mange tanker om stedet :-) Er faktisk to år siden vi også kjøpte oss et småbruk, så moro å lese om andre som er ute på samme oppdrag. Der var det dessverre ikke et sånt nydelig hus som det dere har, så vi må bygge nytt. Men det tror vi blir veldig bra! Kjempefin og inspirerende blogg du har hvertfall, og lykke til med baby:) Her kom det ei lita jente i mai.... :-) Har også en liten blogg om det vi holder på med, bare å kikke innom ;)

  SvarSlett