lørdag 30. november 2013

I´m back

Hei, kjære alle sammen!

Her kommer en litt trøtt blogger ut av ammetåken for å si at det klør litt i fingrene. Blogg-fingrene - nemlig. Hehe. Jeg tror jeg så smått må legge ut litt bilder og knotte litt med dere igjen. Når Lille sover. Når vi ikke ammer. Eller kooooser. Tusen takk for alle fantastike lykkeønskninger her på Livs Lyst forresten! Og på facebook og instagram. Det varmer godt og jeg prøver alt jeg kan å følge rådet utrolig mange av dere gir: Å holde fast i denne nydelige baby-tiden. Den går så alt for fort... Så vi koser og koser og kan ikke se oss mette på det lille skjønne mennesket. 

Men nå er jeg altså klar for å stikke innom her på Livs Lyst litt også. I morgen er det jo desember og jeg vil jo gjerne være med på moroa i adventstiden sammen med dere og dessuten har jeg lovet dere en utlodning. I starten av neste uke dukker den opp, så følg med, følg med!

Hehe - legger du merke til detaljene på bordet? En smokk (og mobilen) har sneket seg med på bildet. Tiden for å ikke ha alt under konrtroll har ankommet Livs Lyst hjemmet... Koselig og da! ;O)

19 kommentarer:

 1. Koselig at du er tilbake :-) Har savnet deg til frokosten vet du ;-)

  SvarSlett
 2. Herlig "nybakt mammabilde":) Godt å se at vi alle deler andre sider av oss enn de med full kontroll på bloggene våre he he...:) Snart er vi inne i den fine adventstida - blir en helt spesiell jul for dere - husker den første jula med min nyfødte sønn som fyller år i dag faktisk - ei spesiell og anderledes jul enn alle andre..... Klem til deg

  SvarSlett
 3. Så flott du ser ut! Ammetåken kler deg! Gleder meg til adventen her inne hos deg! :)

  SvarSlett
 4. Så koselig at du er tilbake da :-) Jeg jobber som lærer, og da har jeg bl.a kunst og håndverk som fag. For tida driver jeg og broderer geriljabroderi sammen med 7. trinn - en av elevene broderer følgende: En god mor har lykkelige barn og skitne gulv. Dette er jo selvfølgelig satt litt på spissen, men det var det som datt ned i hodet mitt da du kommenterte smokken og telefonen ;-)
  Ha ei flott førsteadventshelg - klem Siv

  SvarSlett
 5. Så bra at du koooser deg. I år er nok den lille ute av stand til å forstå hverken advent eller jul, men du vil nok få oppdage at det er MYE artigere med juleforberedelsene når det er kommet et lite barn i huset. Ønsker dere en fin advent, både med og uten ammetåke.

  SvarSlett
 6. Så kjekt at du blogger litt igjen,helt utrolig hvor slank du er,magen er jo helt borte allerede.Er en koselig tid vi går
  i møte, ta det med ro og kos dere forsatt.Hilsen Merete

  SvarSlett
 7. Gratulerer med den lille, veldig koselig med slike små nøster. :) Kan ikke tro at du nettopp har født ,du er jo slank som et siv. :) Kos deg masse.
  God klem fra Mette.

  SvarSlett
 8. Hei Liv!
  Ja, det var veldig hyggelig å se dit blide ansikt igjen, og høre at dere koser dere med lillegutt! Ja, nyt stunden, og ikke tenk på noe annet enn dere3, for denne tiden får du ikke tilbake! God advent og god helg!
  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 9. Hei Liv. Så flott bilde av deg! Like fin og slank! Ja, nå må dere bare nyyyte tiden. Den går så fort. Bloggen din "lever" selv om du ikke knotter. Her er så mange koselige innlegg å se tilbake på. Vi kommer ikke til å glemme deg:) Så slapp av og bare kos dere med deres lille og adventstiden.

  God klem fra Hjørdis

  P.S. Hils den stolte mormor:)

  SvarSlett
 10. Congratulations !!!! My baby girl was born 13 days ago so I know how you feel :-)

  SvarSlett
 11. Stort tillykke gen med Odelsgutten og du ser jo helt fantastisk ud..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlett
 12. Trodde dette var et arkivbilde av deg. La ikek merke til smokken
  Hvordan går det ann å være så slank igjen etter så kort tid ?
  Kos dere som best dere kan i denne tida. Er ikke lenge de er små nei.
  Men jeg gleder meg til adventsoppdateringer fra deg da, når du
  har tid til det,.
  Ha ei herlig 1. adventshelg :)

  SvarSlett
 13. ...Herzlichen Glückwunsch auch von mir,
  ich freue mich sehr und Bussi an den kleinen Mann <3

  ganz liebe Grüße
  Ulrike

  SvarSlett
 14. Så kjempe kos å se deg igjen:) flott du er:)
  Du må bare kose deg masse og nyte dagene:) tiden går så fort!
  Ønsker dere alle en herlig 1 advent i morgen:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 15. Så utrolig godt du ser ut Liv!:)
  Ja, tenk 1. desember i morgen, kjenner jeg gleder meg til jul.
  Gleder meg som en liten unge;)
  Og ekstra stas når man har barn i huset:)

  SvarSlett
 16. Fantastisk, jeg trodde også det var et arkivbilde, så slank så fort! Kos dere videre alt dere kan!

  SvarSlett
 17. Hi Liv,
  You are looking fabulous!! Like a very proud and happy new mother. I look forward so much to photos of your advent celebrations and Christmas decorations. I would love to visit Norway sometime during the month of December to enjoy the celebrations there.
  Enjoy your time with your new son; he is already growing before your eyes and every moment is precious.

  Have a wonderful week and I look forward to seeing your raffle.

  Linda

  SvarSlett
 18. Hei Liv!

  Gratulere så mye med gutten - kan tenke meg du er ei god hønemor : )
  Å så flott du ser ut!
  Alltid koselig å lese bloggen din - og gleder meg til å følge med nå i adventstiden også.
  God første advent!

  Monica

  SvarSlett
 19. Gratulerer med det vesle mirakelet! Eg vart nesten på gråten då eg såg dette biletet av deg -slik kan òg eit etter-fødsel-bilete sjå ut... Glad og fin mamma! Det har vore godt å sjå at du har brukt tida fornuftig (sjølv om eg har sjekka bloggen kvar dag). Velkomen tilbake! (Og spør du meg: noko skal ein jo finne på medan ein ammar... Ei god ammepute +pc/mac =fin kombo.) :)

  SvarSlett