torsdag 12. desember 2013

der snøen daler stille i vintermørket


Jeg er en av dem som stort lar meg fasinere og trekkes til det deilige landliv. At det er deilig hele tiden? Nei, det er jo hverdager der snøen daler stille i vintermørket også, men det er noe med disse stedene utenfor allfarvei. Og i min jobb som frilans journalist har jeg nok en gang fått besøke et slikt sted og jeg nyter hvert minutt av mitt opphold. Et sted med dyreliv på tunet, gamle fasinerende tømmerbygninger, god tradisjonell mat og et levende liv med levende mennesker. 

Ja, jeg er nok en av dem som nyter timer på steder som dette, men jeg vet det ikke bare er meg. Har du lyst å ta en nærmere titt på dette stedet? I Lev Landligs utgave 8 - 2013 finner du hele reportasjen. Bladet er ute i butikkene om veldig få strakser.

5 kommentarer:

 1. Kjempefin reportasje! Har kost meg med dette i kveld, under stormen. Levende lys og lev landlig - perfekt kombinasjon! ;)

  SvarSlett
 2. Fikk bladet i postkassa i går, kjempefin reportasje, også den sammen med Vibeche Svenningsen, veldig gøy å få i posten, det skal jeg kose meg mye med fremover nå.
  Den adventsstaken var lekker!
  Ha fortsatt fine desemberdager!

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder :-)
  Kjenner jo igjen plassen - så da blir det spennende å se reportasjen herfra...
  Da håper jeg bladet er i salg snart...så spennende :-)

  SvarSlett
 4. This looks like a place I would love to visit. Have never been to Norway in the winter, but I think I would enjoy it.

  Linda

  SvarSlett
 5. Hei!
  Liker bloggen din veldig godt altså, stor inspirasjon! Kommer tilbake til det. Men nå lurer på på hvordan du får lagt bildene sånn side om side, i stedet for ett og ett under hverandre? I wordpress er det en galleri-funksjon, men har ikke funnet det her?

  SvarSlett