søndag 22. desember 2013

det er lov å være sent ute

Ja, det er lov å være sent ute. 

Alt i det virkelige liv er ikke som på "glansbildene". Der alle pakkene nå er sirlig pakket inn og ligger under juletreet mens spendte og lystige unger danser rundt i sine nystrøkne kjoler og bukser. Slik er det i alle fall ikke helt enda. Og hos noen blir det kanskje ikke helt slik heller. Nå skal jeg straks frem med støvsugeren jeg... Og jeg holder på å brette en klesvask samtidig som jeg pakker inn de siste julegavene. Det fjerde lyset har jeg ikke rukket å tenne enda en gang. Kanskje jeg skal gjøre det mens jeg bretter siste rest av sokkehaugen og skriver på til-og-fra-lappene?

Julegavene i år er i alle fall representable da. Røfft innpakkningspapir i matte farger. Naturhyssing og til -og-fra-lappene er i år kongler/blader av never. De jeg brukte på furugirlanderen på peisen vet dere. Baksiden av dem er mer glatt og det gikk fint å skrive på dem. De passet til innpakkingen i år syns jeg. 

Jaja, dere. Kanskje er vi litt sent ute med noe. Men det viktigste er å kose seg mens man gjør det. Så jeg går og tenner det fjerde adventsslyset jeg og ønsker dere samtidig en stressfri siste innspurt!

8 kommentarer:

 1. Hei høpp!

  Samme her...Jeg stryker skjorter og vasker hus...Juletreet står på gulvet uten pynt.
  Får huset fult i morgen,og jeg serverer grøt med mandel:)Vil at treet skal pyntes nå så det er
  klart til gjestene kommer,men min mann nekter da det skal pyntes lille julaften ha ha ham er verre enn
  meg på tradisjoner altså..Men men!!Jul blir det uansett om vi er klare eller ei...

  God jul til dere 3

  Klem Linda

  SvarSlett
 2. Ville bare innom deg for å ønske deg en riktig god jul. Kos deg med den lille! :) Hilsen Lene i Halden

  SvarSlett
 3. God Jul,
  I understand what you are saying; things are mostly ready for Christmas here, but our family are arriving today and the every day things must continue even while we have family here. I remember when our children were babies - I even did laundry on Christmas eve! :) Things do not have to be perfect. However, your packages look pretty perfect to me! Love the wrapping paper with the hearts and "countdown" to Christmas on it.

  Have a wonderful week. Sending love and happy thoughts from Seattle, Washington,
  Linda

  SvarSlett
 4. Koselige gaver du lager:)
  Innom for å ønske deg en Riktig GOD JUL:)
  Juleklemmer Merete

  SvarSlett
 5. Fantastisk flott innpakking ♥
  Veldig flotte til og fra lapper

  Ha en flott førjulstid

  klem fra Lill

  SvarSlett
 6. Så fine pakker!
  Etter min begreper er det enda god tid til jul, begriper ikke hvordan folk er klare med alt så tidlig!
  Ønsker dere alle tre en fredfull julefeiring!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 7. Vet du hva, Liv? Dette var akkurat det jeg trengte nå. Både å lese ditt innlegg og endel av kommentarene her. I øyeblikket er det noe jeg pleier å kalle for julekaos hos meg. Det er noe som gjentar seg hvert år. Men jeg vet at jeg alltid kommer sånn nogenlunde i mål, og jul blir det uansett. Ønsker deg og din lille familie en riktig god en!

  SvarSlett
 8. Vet du hva, Liv? Dette var akkurat det jeg trengte nå. Både å lese ditt innlegg og endel av kommentarene her. I øyeblikket er det noe jeg pleier å kalle for julekaos hos meg. Det er noe som gjentar seg hvert år. Men jeg vet at jeg alltid kommer sånn nogenlunde i mål, og jul blir det uansett. Ønsker deg og din lille familie en riktig god en!

  SvarSlett