onsdag 15. januar 2014

en annerledes opplevelse

Ingenting kan måle seg med en real gårdsbutikk er nå min påstand. Og når dørene står på vidt gap og ønsker en velkommen som her, blir man jo litt ekstra ivrig. 


Det er noe med disse gårdsbutikkene.

De er unike. Formet av kreative og flinke drivere. Man får ikke følelsen av å ha vært der før fordi flere butikker er innredet på akkurat samme måte. Nei, de er enestående. Og kjøpetrangen blir det ikke noe i veien med. Man må jo bare ha med seg en liten (eller stor) ting for å få med seg litt av denne koselige atmosfæren hjem. Ja, sånn har jeg det i alle fall. Mulig jeg er alene om det.... Men det tror jeg ikke! :O) Jeg finner også ofte kvalitetsprodukter på slike steder. Ting i naturmaterialer og som ikke har en tenkt levetid slik at vi må bytte ut etter bare en liten stund. Dessuten gir det meg stor inspirasjon å komme til slike steder og det hender jeg snapper opp et og annet interiørtips med meg på veien også. Kanskje kan disse bildene også inspirere dere?

De kretaive og koselige løsningene dere ser på bildene her i dag er hentet fra den sjarmerende gardsbutikken Siloen  i Kviteseid! 

Dette er ingen reklame for hverken det ene eller det andre, men rett og slett en hyllest til de som setter i gang,  følger sitt hjerte og gir oss forbrukere en annerledes opplevelse!

4 kommentarer:

 1. En la NATURALEZA un@ nunca se siente solo; y rodeado de cosas naturales tampoco!!!
  Saludos AMIGA :)))

  SvarSlett
 2. Jeg er så enig med deg, disse butikkene er noe helt for seg selv...ha en fin dag...

  SvarSlett
 3. Wonderful photos! Unfortunately there are no such shops around our city, but I love the looks of the things this shop sells. Would love to see photos of more shops like this.
  Linda

  SvarSlett