onsdag 12. februar 2014

snart ut med klesvasken


Her skinner sola, snøen smelter og det anger av vår. Det gikk opp for meg her om dagen. Det går mot vår igjen. Desidert favorittsesongen! Jeg er klar over at det fort kan komme et snøfall eller to eller tre til og jeg skal glede meg over det også jeg, men gleden over å være på "den riktige siden" av året er fantastisk. Kjenner at det er godt for hele kroppen og sinnet at det stadig blir lysere og jeg kan se frem til grønt gress og blomstrende frukttrær. Og det første jeg skal gjøre er å henge klesvasken til tørk ute! Hele vinteren må den henge inne og ofte i veien for andre ting. Men så fort det blir tørt i luften og fuglene synger er det ut med klesvasken. La den svaie i vinden noen timer og så ta den inn med deilig duft av frisk luft. Da syns jeg det ikke er noen jobb. Det er bare kos og i år skal det henge babytøy på snoren også!11 kommentarer:

 1. Ja det er så deilig å være på den riktige siden :) Snakket om det å tørke klær ute her om dagen. Deilig å ta inn klesvask med frisk luft. Kjenner at vårgleden absolutt er her. :)

  SvarSlett
 2. Nydelig med klesvasken som dufter av frisk luft...jeg har hengt ut klær nå i 3 uker, fordi vi her på Frøya bare har hatt sol og ingen snø/regn på disse ukene...følelsen av vår har egentlig vært her i hele vinter, for vinter har det i alle fall ikke vært her....:)

  SvarSlett
 3. Herlig, nydelige bilder! I går var det helt vårlig hos oss, satt ute og drakk den første kaffekoppen i solkroken, ubeskrivelig deilig!
  Gøy å se igjen den Jærkofta, den hadde jeg i grått og hvitt da jeg gikk på folkeskolen, alle brukte kofte da!
  Ha en fin dag!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder. Ja det er godt det nærmer seg vår og den må vi nyte alt vi kan. Jeg synes at klærne blir mykere når de får henge ute i frisk luft, i forhold til at de henger inne.

  Vi får gleds oss till våren sammen.

  Klem Anne Line

  SvarSlett
 5. Beautiful spring in winter ;-))) I love it too.
  I like your blog. Emilka

  SvarSlett
 6. Ingenting er så godt som å legge seg i nyvaskede sengklær som har hengt ute å tørket.
  Her har vi hatt ett nydelig vær helt siden nyttår, så klær har blitt hengt ut.
  Dette er noe jeg liker så godt å gjøre, men hadde vert glad om noen la de sammen for meg....hi hi.
  Hærlige bilder.

  SvarSlett
 7. Her har det vært klestørk ute i flere dager nå, enig i at det er noe av det virkelig fine med våren:) Lukta av tøy som har hengt ute er bare så utrolig mye bedre enn på det innetørka tøyet.... Men; som deg så er jeg mentalt forberedt på at det kan komme snø en gang eller to enda, ekstra viktig da å passe på å tørke så mye som mulig ute mens det går an:))) Nyt de første vårtegna for alt de er verdt - klem

  SvarSlett
 8. Hi Liv,
  We have no place to hang laundry outside here and use a clothes dryer all of the time, but I grew up hanging clothes outside and remember well the fresh smell of the laundry after it had dried. Here we have rain for a few days after some snow on Saturday and Sunday, so spring is not here quite yet. I look forward to warmer, drier days ahead.
  Linda

  SvarSlett
 9. Ja, det skal bli deilig! Også så koselig det blir hos deg med babytøy på snora. Kan se det for meg, jeg.

  SvarSlett
 10. For et koselig bloggstykke..ble helt i godt humør:-)

  SvarSlett