fredag 14. mars 2014

ved husveggen

Dere så meg sitte på benken her ved husveggen i helga. Når vi så sola og skjønte hvor temperaturen bar hen den dagen, var det bare å finne frem småmøblene. Det er ikke så mye som har sin faste plass på gården helt enda. Her ved husveggen skal det sås plen, på steinkanten skal et stakittgjerde stå og så håper jeg en gang å sette en sittegruppe her. Så kan vi bare sende ut mat og drikke gjennom kjøkkenviduet!

Enn så lenge duger de gamle benkene som skal stå i inngangspartiet. Jeg liker forresten så godt denne fargen. Må finne en bra fargekode til den etterhvert. Benkene trenger å fornyes her og der. Reinsdyrskinnene har vi så mye glede av. De er kjempe fine syns jeg. Under er de impregnert så vi holder oss både tørre og varme. De passer så godt i disse landlige omgivelsene. 

Litt for øyet også. En liten "bukett" i sand. Furu, bjørk og gåselabber!

Bord med utsikt. Syns dette bare ble en herlig kontrast i solen. Det vesle bordet til den voldsomme naturen. Måtte jo ha et bord til kaffekoppen og strikketøyet. 

Jeg må si det igjen: så utrolig godt at det er vår!

18 kommentarer:

 1. Så koselig hos dere, Liv! Ha en fantastisk helg!

  SvarSlett
 2. Kvar gong eg ser utsikten din vert eg heilt fjetra, so fantasktisk flott!!!!

  God vår til deg med :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg blir det litt selv jeg. Da vi våknet i campingvogna denne helgen og det første vi så ut på var fjelltoppen der borte, skvatt jeg skikkelig til. Hehe. Og vi nyter synet av himmelen som beveger seg over toppene i alle slags farger og mønstre. Ingen dag er lik. Vi syns virkelig det er flott. I Kviteseid! ;O)

   Slett
 3. Heaven on Earth! What a wonderful place and beautiful scenery! Happy spring weekend.

  SvarSlett
 4. Veldif fint og stemningsfullt! Å, hvilken utsikt.
  Jeg ønsker meg en slik krakk, også til inngangspartiet. Hvor kan jeg finne en tru?
  Mvh Riddersporen

  SvarSlett
 5. Dette blir en superkoselig sitteplass! Utsikten er jo helt rå!!!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 6. Synes plassen er veldig koselig som den er, jeg. Og veldig sjarmerende møbler. Plassen blir nok fin med stakitt og gress også. Er nok lurt når Lillegutten begynner å stabbe rundt.

  SvarSlett
 7. Liv,
  These photos are so comforting to me. I love the views, and I love the cozy look of your porch area. As I told you before, my husband does not like the idea of having a reindeer hide, but I hope maybe I can convince him that it would be OK.
  Happy weekend.
  Linda xx

  SvarSlett
 8. Simply beautiful. We rarely comment, but my husband & I love your beautiful blog.

  SvarSlett
  Svar
  1. It`s sooo nice to hear! Thank you for telling me.

   Slett
 9. Ja, det er så godt med vår, vi kryper ut av hiet dag nyter hvert øyeblikk med sol. Nydelige bilder fra gården deres, det er jo en fantastisk utsikt dere har! Nyt helga:))

  SvarSlett
 10. Ååå for en utsikt, så fint med møblene og de røffe naturmaterialene.
  Bildene er fantastiske, kan nesten ikke se meg mett.....
  Ha en nydelig helg :-) Anita

  SvarSlett
 11. Takk for titten fra det nydelige stedet. Utsikten er formidabel, og det sier litt siden jeg er bortskjemt med fjell og fjord i Nord-Norge!
  God helg!

  SvarSlett
 12. Vilken fantastisk utsikt! Måste vara en dröm att få sitta där i solväggen och njuta!
  Kramar, Carina

  SvarSlett
 13. Det er bare så behagelig og veldig avslappende å besøke bloggen din. Jeg er ikke så ofte her inne men koser meg rett og slett hver gang jeg tar meg en "tur" ! Bildene er så utrolig fine! Noen blogger er jeg blitt lei av etterhvert men ikke din ! Tusen takk for at du vil dele med oss ukjente. Ha en fin helg ! Lisa fra utlandet

  SvarSlett