onsdag 9. april 2014

huskelisterull

Huskelapper er en nødvendighet for meg. Spesielt i disse ammetider ja, da tankene sitter mer enn uvanlig løst. Mange gode idèer kommer og.... går. Og jeg klarer ikke å huske på sist det jeg tenkte på først... 

Og når jeg til vanlig er glad i å skrive lister over ting jeg har lyst å gjøre, skal gjøre og absolutt bør gjøre, er det kjekt å ha en slik rull hengende. Og den må henge tilgjengelig. Slik at jeg lett kan føre på enda flere idèer og gjøremål. 

Den kjekke papirrullen har jeg kjøpt brukt et eller annet sted. Papirrull til de gamle regnemaskinene. Ja, dere ser jeg har kjøpt fler. Har vel planer om å skrive endeløse liser da. 

Det er godt å få skrevet ned disse tingene jeg har lyst å gjøre. Det er så mange. Jeg har for eksempel lenge nå hatt så lyst å ta ned symaskinen. Jeg vil sy om noen gamle dynetrekk til Lille og rotta Hektor må få sitt sengetøy (*leke til Lille. IKKE ordentlig rotte her i huset!) Men tiden er ofte knapp. Derfor føler jeg det altså nesten betryggende med disse listene mine. Ofte slenger det lister rundt over alt på små lapper, men nå vet dere, nå har jeg fått system. Nå henger listen her på kjøkkenet og det er bare å føre på så jeg i alle fall ikke glemmer. For om jeg får gjort alt sammen... det er en helt annen sak.

6 kommentarer:

 1. En bra idé för alla sorter av listor! Vilka fina gamla pappersrullar har du funnit.

  SvarSlett
 2. For noen herlige ruller du har fått tak i. Så smart og koselig du har gjort det. Det var en god idé. Å ja - jeg er listemenneske - selv leeeenge etter ammetidens slutt :-) Og listene blir bare lengre og lengre :) Men fortvil ikke - for en deilig følelse det gir å kunne krysse av etter hvert da.
  Lykke til med alle dine prosjekter. Kjenner meg så igjen:)
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 3. Kjekt med lister,og på rull var jo genialt...
  Her legges listene rundt i hele huset,og jeg finner
  de ikke igjen.Jeg har aldri kommet ut av ammetåka
  tror jeg:)

  Nyt dagen!

  Klem linda

  SvarSlett
 4. Well, Liv,
  I am happy to know that you do not have a rat in the house! Love the idea of the paper roll being recycled for something quite useful. In my office at work, I use sticky notes (we call them "post-its") to write reminders, but at home a small tablet is placed near the telephone. Your idea looks much nicer.
  Linda xx

  SvarSlett
 5. Så snedig! Og nå vet du hvor huskelista er hen også. Lapper har jo en "artig" tendens til å forsvinne... ;)

  SvarSlett
 6. Huskelister må man ha,ammetåke eller ikke, og dine regnemaskinruller er jo SÅ fine. Veldig smart, og det tar seg jo så flott ut! Selv bruker jeg gamle kladdebøker, men det ser ikke like fint ut. Men det gjør nytten sin, i allfall.

  SvarSlett