lørdag 3. mai 2014

kofter på loftet

Bilde: Fra Norge Rundt-innslaget om Koftejakten på Nrk 1
Kort fortalt til nye lesere og andre interesserte: 

Den store Koftejakten hadde sin spede begynnelse her på Livs Lyst. Noen la merke til mine kofter som tilfeldig ble med på bildene av og til. Hadde jeg oppskrift? Det hadde jeg ikke og jeg sendte derfor ballen videre til flinke lesere. Vi fant oppskrifter. Mange oppskrifter. Og mange spørsmål ble besvart. Det begynte å klirre i strikkepinnene og i takt med de jevne håndbevegelsene ble det kofter. Mange kofter. Over hele landet. I Koftegruppa er det tusenvis av kofteinteresserte og det er et hav av kofteinspirasjon å finne. Og kanskje har vi igjen sørget for at neste generasjon vil finne fine kofter på loftet? Fine kofter de kan ta frem, bruke og la seg inspirere til å lage nye.... 


*Les mer om Koftejakten?
Trykk på banneret "følg med" i høyre kolonne her på bloggen.
Her vil du finne mer informasjon og fine kofteoppskrifter!

4 kommentarer:

 1. Congratulations, Liv. Lovely to see your smiling face on TV.
  Happy weekend,
  Linda xx

  SvarSlett
 2. Dette ble jo bra! Kofter er spennende historie :-)
  Hilsen Karii

  SvarSlett
 3. Så morsomt:) Jeg var ikke hjemme fredag kveld, så flott at du gjorde det så enkelt å få sett innlegget:) Litt av et materiale dere har gitt dere i kast med, men det varmer et husflidshjerte at ikke strikking og mønsterglede går i glemmeboka! Slike prosjekt som deres er med og holder liv i den fantastiske strikketradisjonen vår:) Klem og lykke til videre:)

  SvarSlett
 4. Hei Liv :-)

  Jeg lurer hvor du har fått tak i denne vaskebøtta? http://ljo-s.blogspot.no/2014/04/glimt-fra-et-nyvasket-kjkken.html

  Jeg har så lyst på en slik metall bøttene istedenfor de kjedelige plastikkbøttene. Jeg har en bøtte som er i en type metall, mer zink aktig kanskje, men er redd det vil rustne oppi der etter hvert, eller at vannet ikke blir særlig rent å vaske med :-)

  Har du noen tips?

  Mvh Line

  SvarSlett