onsdag 14. mai 2014

lag dine egne utemøbler

Vi trengte sittebenker til vår utevielse da vi giftet oss. Vi trengte et langbord på tunet oppe på gården. Vi skulle ha selskap og trengte et bord til. Da bar det frem med planker og spiker. Vi har altså laget våre egne utemøbler. Det er vel strengt tatt Thomas-min mann som har laget dem. Jeg har mer tegnet og forklart hva jeg ønsket og tatt malekosten frem når det har vært aktuelt. Disse møblene har av og til dukket opp på bilder her på Livs Lyst og i den forbindelse har jeg fått mange spørsmål om vi har "oppskrift" på dem. 

Det er ganske artig dette. Noe blir det så stort trykk på her på bloggen. Som for eksempel tørkestativet vi lagde den gangen. For ikke snakke om Koftejakten ;O) Og nå disse møblene. De er veldig enkle og røffe, men super-praktiske om jeg selv må si det.

Nå kommer jeg til poenget:
For jo da, det finnes en "oppskrift" på hvordan man kan lage disse eller lignende utemøbler. Vi har nemlig laget en reportasje om det. Og den kommer i neste utgave av Lev Landlig. Bladet er i salg fra 26. mai 2014.

8 kommentarer:

 1. - og så trenger man å være litt snekker-kyndig også da!
  Disse er flotte og passer veldig godt i landlige omgivelser! Tåler en dusj og litt vær og vind også!
  Du har mange koselige artikler i bladene for tiden ser jeg!

  SvarSlett
 2. Så gøy!
  Vi har også laget egne utemøbler - etter inspirasjon fra dine bilder :)
  Fornøyd altså og så blir de så fine når de har stått ute litt. Passer så bra inn på en gammel husmannsplass ♥

  SvarSlett
 3. Vi lager utemøbler og bålplass istedet for terrasse eller platting med rottingmøbler. Gråner i vær og vind og får si egen sjarm. Pam

  SvarSlett
 4. Då er det berre å gle seg til neste Lev landligblad :-)

  SvarSlett
 5. Så "praktisk" å ha en snekker-mann da:). Synes det tørkestativet er bare så fint. Jeg har ønsket meg det til bursdagsgave av svigerfar, og tror jeg vil få det:). Mulig jeg skal ønske meg benk og bord også? :) Takk igjen for nydelig blogg.
  Hilsen Kari fra Trondheim

  SvarSlett
 6. så bra, da har jeg virkelig noe å glede meg til :)

  SvarSlett
 7. Ærgerligt for os der bor i Danmark, for jeg har endnu ikke set Lev Landlig til salg her. Det er ellers nogen dejlige møbler og lige det jeg kunne bruge til vores sommehytte ved Kattegat. Måske "mønsteret" kommer her på LivsLyst på et tidspunkt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan "måske" hende altså!! :O)
   Moro med dansk. Kjenner jeg blir mer og mer fasinert.

   Slett