fredag 16. mai 2014

små skilt

Nevnte såvidt i et annet innlegg her om dagen at jeg hadde laget noen små skilt. Jeg har egentlig brukt slike i flere sammenhenger. For eksempel i selskaper der det både er hyggelig å fortelle gjestene hvem som har baket de forskjellige kakene og ikke minst hva slags kake det er. 

Skiltene er enkelt satt sammen av et grillspyd og en dobbel pappskive som er limt sammen og skrevet på. Den spisse enden av grillspydet stikkes enkelt ned i for eksempel kaken.

I denne anledningen skulle vi servere spekemat og det var moro å fortelle hvor de hjemmelagde tingene var fra. En liten hyllest til dem som hadde bidratt ble det jo også.

Jeg føler ikke jeg kommer med det store revolusjonerende tipset her. Det er jo så utrolig enkelt å lage disse. Men er det ikke nettopp i de enkle hverdagsting man finner glede? 

*Se flere gjør-det-selv-tips?
Trykk LIV LAGA og de forskjellige kategoriene i menylinjen øverst.

5 kommentarer:

 1. Det er jo slike enkle ting som får oss til å "komme på" at det går ann. Skiltene var superfine, og lagt på minne :) No må eg berre lære meg å skrive pent ;)

  SvarSlett
 2. Søte skilt! Slike har jeg også laget til f.eks tapasbordet. Så slipper en å fortelle alle gjestene hva de
  ulike rettene er. -Og så er det jo så dekorativt!
  Klem Marit

  SvarSlett
 3. Så fantastisk kreativt. Artig tips, og takk for at du deler slike smarte tips med oss andre. Ønsker deg en flott søndag.
  Klem Anne Line

  SvarSlett
 4. Så fantastisk fine og søte. Artig og kreatilvt. Takk for at du deler slike tips med oss.
  Ønsker deg en flott søndag.
  Klem Anne Line

  SvarSlett
 5. Fine og praktiske! Her kan man enkelt merke med glutenfritt, uten sukker osv og gjøre det enklere for de som må passe på hva de spiser! Fint og nyttig tips!

  SvarSlett