tirsdag 27. mai 2014

skille mellom ute og inne

Det er deilig sommertid og dørene står på vidt gap her hele dagen. Alle ryer og tepper er tatt bort fra gulvene og det er lov å gå med sko inn. Skillene mellom ute og inne viskes stadig mer bort. 

Grøftekantene har stadig flere og flere blomster å by på og det blir av og til dannet noen buketter på veien når jeg er ute og triller Lille. Her er noen av mine yndlingsblomster: Storkenebb og hundekjeks. Jeg har sagt det før, men gode ting kan neppe gjentas for ofte. Jeg setter nemlig virkelig stor pris på en frodig og fargerik bukett villblomster. Den står ikke så lenge, men det er så såre enkelt å ta en tur ut og plukke inn mer. 

Så bringes den deilige duften av sommer inn i stuen og selv om vi prøver å tilbringe mye tid ute om dagen, er det godt å komme inn og sette seg ned i en god stol når det lir mot kveld. Jeg liker kontrastene mellom det "herskapelige" brokadestoffet i stolen og de "husmannsaktige" bolsterstripene i puten. Jeg har også sagt dette før (- men det er faktisk veldig lenge siden!!): Jeg elsker de blå gammeldagse stripene! Så om det passer eller ikke. Striper og brokade. Det må til for å gjøre rommet komplett! ;O)

6 kommentarer:

 1. The purple flowers are the same here in Italy! They are beautiful !

  SvarSlett
 2. Loved my visit here with all your grace and beauty
  Xx
  Dore

  SvarSlett
 3. What summery photos! The striped pillow looks great with the old chair. I love anything with blue and white and stripes are a favorite. Enjoy the simple bouquets and the beautiful weather.
  Linda xx

  SvarSlett
 4. her står dørene oppe hele dagen og man går inn og ut med sko.....det kan man se på gulvet ;-)
  helt fantastisk vær vi har om dagen og jeg bare nyter.
  Jeg synes du får det til om det passer eller ikke.....jeg synes det var flott med striper i en brokade.

  Ha en deilig dag!

  klem tone

  SvarSlett