mandag 21. juli 2014

innom

I ferien må man også innom hjemme. 
Litt merkelig igrunn. Å gå fra rom til rom i det stille huset. Man får liksom et nytt syn på det hele selv om det ikke er snakk om mange dager vi har vært borte. Så det er her vi bor - tenker jeg.  Ja, men her var det jo greit!

Blomstene har det bra og. Den gamle og brunmalte pidestallen har jeg kjøpt brukt en gang. Den står inne i kroken ved glasskapet med en bregne på toppen. Jeg har sett samme tablå på mange gamle sort/hvitt bilder. Og ikke minst i kostymefilmer. Bare legg merke til det neste gang: bregne på pidestall ;O)

Gjesterom? Barnerom? Kontor? Jeg vet ikke jeg... Det er vel foreløpig en kombinasjon. Jeg er glad i fargene her oppe. Lyse og fine. Både på vegger, møbler og tekstiler. 

I stuen har jeg beholdt saueskinnene i sofaen gjennom sommersesongen for første gang. Jeg bruker alltid å ta bort disse varme og lune tingene. Men i år har de blitt liggende her i sofaen. Av en eller annen grunn... Så ingen regler uten unntak.

Joda, det skal bli godt å komme hjem å sove i egen seng. Men jeg lengter ikke. Vi har det så godt oppe på den vesle gården vår. Nå sitter jeg faktisk her hjemme i byen og gleder meg til vi skal sette snuten oppover igjen. Og det blir ikke lenge til det altså. Neste innlegg her på Livs Lyst vil bli skrevet og lagt ut på gården. 

Så vi ses der folkens!

5 kommentarer:

 1. Det er nydelig i huset i byen, så fredfullt

  SvarSlett
 2. Den følelsen det er å gå igjennom eget hjem når man egentlig ikke er hjemme er veldig spesiell. Husker den godt fra den gang vi bodde på hytta hele skoleferien, og bare var hjemmom en sjelden gang for å se etter at alt var i orden,liksom.
  Flotte bilder fra ditt nydelige hjem. Fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 3. ihre dekoration ist sehr schön!!! alles liebe von angie aus deutschland

  SvarSlett
 4. Your home is a warm and inviting place to come home to. I love the brown sheepskin. Have a good week.
  Linda xx

  SvarSlett