fredag 11. juli 2014

koselig kafè

Kafè Hvidesøe i Kviteseidbyen

Da vi kjøpte oss gård i Kviteseid og med tanke på å flytte dit etterhvert, så var det en ting jeg lurte fælt på altså... Hvor skulle jeg få kjøpt meg en skikkelig god kaffelattè? Jeg er ingen kaffedrikker, men en god lattè det koser jeg meg ofte med når jeg er på kafè. Dessuten syns jeg det å gå på kafè er kjempe koselig. Skravle jenteprat med ei god venninne eller spise deilig lunch med familien en stille søndag. Det er liksom et av livets goder. Men skulle jeg få stillet dette behovet her oppe?


Klart jeg skulle! I fjor sommer åpnet den koseligste kafèen man kunne ønske seg i en hyggelig liten landsby. Elisabeth Haugo smalt til med både kaffe og god mat i det gamle bakeriet midt i sentrum.

Jeg har laget en mini-reportasje om denne kafèen og om du vil lese tankene bak. Den finner du i seneste utgave av Lev Landlig som er i salg nuh!

Nrk Telemark har tatt en radioprat med kafèdriveren. 
Den kan du høre HER.

Er du forbi i Kviteseid i sommer så stikk innom Kafè Hvidesøe da vel.
Kanskje vi retten og sletten ses? ;O)

3 kommentarer:

 1. Stilig blogg!

  Legg den gjerne til på våres nye nettside og la dine venner stemme på deg: www.norgesbesteblogg.net :)

  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 2. Ser ut som et veldig hyggelig sted. Det er så gøy med alle disse personlige, små kafeene som dukker opp rundt omkring. Beundrer de som har pågangsmot og krefter til å starte opp med det. Får bare håpe det er "liv laga".

  SvarSlett
 3. Var innom der i fjor sommar! Var veldig koseleg, både kafèen og vertinna. Håpar folk er flinke til å bruke tilbudet!

  SvarSlett