torsdag 10. juli 2014

det tar bare litt lenger tid

Med en baby i huset må man av og til stå (ufrivillig ;O) tidlig opp. Så her står jeg og stryker i dag. Og klokka er bare 07.00! Kanskje daglig rytme for noen, men dette er egentlig ikke naturlig for meg. Å være i gang med huslige sysler så tidlig mener jeg. Å stryke derimot, det skjer ofte.

Husker jeg laget et innlegg om å stryke rett før Lille ble født og vi ble vel enige om at det måtte være litt "redebygging" på gang. Og det var det helt sikkert. Jeg var nokså ivrig de siste dagene der. Vasket vinduer og strøyk. Men strykingen den har jeg altså fortsatt med. Gammelt lintøy, duker og fine kjøkkenhåndklær blir jo så fine. Og dette strykevannet som dufter så godt gir litt ekstra piff til jobben.

Men strykingen blir stykkevis og delt da. For litt kos med Lille må til innimellom. Strykehaugen blir stadig mindre, men det tar bare litt lenger tid. 

Slik går nu dagan... ;O)

Ønsker dere en flotters sommerdag!
Nå må vi nordmenn nyte altså. Det er ikke hver sommer vi har tropevarme.

6 kommentarer:

 1. Å stryke er egentlig veldig avslappende og koselig.
  Min bestemor sa at når man stryker babyentøy, blir det sterilt, fordi man dreper bakterier pga varmen. Det er jo greit å vite.

  SvarSlett
 2. Liker å stå tidlig opp, selv om min lille jente drog det litt vel langt ved å stå opp klokka fem i flere år :-). Stryking er igrunnen også koselig. Alt skal liksom gå så fort nå til dags, liker å leve litt langsomt. Det duftvannet har jeg ikke prøvd, høres herlig ut. Pam

  SvarSlett
 3. Kan jeg spørre hvor du fikk kjøpt det strykevannet? Kjenner lysten til å stryke våknet veldig hos meg hi hi

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er merket Durance og det selger de i flere butikker har jeg sett, men jeg har kjøpt det på Home&Cottage.

   Slett
 4. Stryking gir ro og tilfredshet, og med pauser med myk barnehud mot kinnet, ja, da snakker vi LYKKE, ikke sant?

  SvarSlett