mandag 18. august 2014

for en gris

J a   f o r   e n   g r i s !
Den er jo så utrolig søt syns jeg. Jeg kjøpte denne skjønne rosa tingen en stund før jeg i det hele tatt var gravid med Lille. Jeg måtte bare ha den. Alibiet var jo at vi sikkert kom til å få et lite knøtt etterhvert, men sannheten var at den ville jeg ha uansett. Den gir meg jo så barndoms-Astrid-Lindgren-minner. 

Det er en stund siden jeg både kjøpte grisen og tok disse bildene. Som jeg skrev i et innlegg her om dagen så er det ikke så ryddig og i orden på soverommet vårt om dagen gitt... Så det var så godt å se at slik skal det bli igjen. Jeg gleder meg faktisk veldig nå til å få helt orden på dette huset vårt. Det skal bli så godt at alle ting har sin plass og jeg kan bytte ryer, sengetepper og som sagt sette friske blomster på nattbordet. Gjøre det lille ekstra som gjør at jeg trives godt. 

Ikke minst gleder jeg meg til å pynte sengen med forskjellig sengetøy. Jeg gjør i grunn det nå om dagen også, men dette blir enda gøyere når alt er i orden på soverommet vårt. Men nå kom jeg vel inn på en aldri så liten avsporing her. 

Grisen er forresten fra Maileg.

Og til aller sist vil jeg avslutte med å si at grisen har funnet sin rettmessige eier nå altså. 

17 kommentarer:

 1. Så søt, tipper den blir satt stor pris på :) Pam

  SvarSlett
 2. Hehe, søøt :-)
  Sukk, det er så fresht hos deg altså.. :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk Andrea!
   Akkurat nå er det litt midlertidige løsninger hos oss, men jeg gleder meg til å få alt på sin rettmessige plass igjen! Da blir det bra.

   Slett
 3. Kjempefin den grisen, Maileg har bare så fine ting, men det siste bildet tar kaka!!!! Herlig!
  Ha en fin dag!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe -Signe. Lille tottelottene....
   De er jo så skjønne og bløte og gode...

   Slett
 4. sie haben ein sehr schönes schlafzimmer, ich mag die spitzendecke und den kleinen teppich!!! und natürlich das süße schwein!!! ich habe auch ein schwein von ikea, alles liebe von angie

  SvarSlett
  Svar
  1. I`m not very good in German, but for one reason I understand what you are writing here. Funny!

   Slett
 5. Har egentlig også lyst på en sånn gris. Minner meg om Lotta sin. Maileg har så mye som frister.... Julie

  SvarSlett
 6. I adore the pig! And, the most special photo is the one of the bare little toes poking out from under the bed covers. Your bedroom looks wonderful as it is in these photos. Thanks for sharing.
  Linda

  SvarSlett
 7. elsker den senge-gavlen din så !! Håper eg en dag finner en lignende. Og hvor har du fått tak i de fine gardin-stengene dine ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kjøpte en hel og gammel seng på loppis for 100 kroner en gang. Så har jeg bare brukt sengegavlen. Den står løst bak en helt vanlig madrass-seng.

   Gardinstengene... hm.. Tenker du de i stuen?
   Det er i tilelle håndhøvlede og beisede kosteskaft (!) og pynten på enden er mer verdt enn gardinene og møblene til sammen... hihih... neida, men de kostet en del. Dette er identiske kopier til gamle sveitserstuer. Kjøpt på Molo AS. Man kan jo også være heldig å finne slike brukt. Krokene som holder stangen på plass er kjøpt i type Jernia-butikk.

   Slett
 8. Himmel så søt den var. Den minner om kosegrisen til Lotta i Bråkmakergata <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant. Lurer på om det er en "kopi" av den. Derfor får jeg også så Astrid Lindgren assosiasjoner.
   Veldig skjønn!

   Slett
 9. Kjempekoselig soverom Liv :-) Har det samme sengetøyet som du, men aldri har jeg tenkt på at de kan kombineres, det må prøves ;-) Det siste bildet får meg til å tenke på da mine gutter var små, etter hvert ble det både biler, sykkelhjelmer og nye cherroxer i senga, ei herlig tid, du må nyte dagene, tiden går så fort.

  SvarSlett