søndag 31. august 2014

litt mormor

Ja, jeg føler meg litt mormor noen ganger.

For eksempel når jeg kommer ned i første etasje om morgenen. Ned i stuen vår og ser den gamle sofaen som jeg er veldig glad for. Nå om dagen har jeg ikke mye tid til å sette med ned med en varm og god kaffe(lattè), men det hender jeg får gjort det når klokka tipper over ni og Lille er klar for en formiddagshvil. 

Da setter jeg på den gamle og skjønne Tandberg reiseradioen som går på batteri (som holder leeeenge). I dag er det søndag og på Nrk P1 er det ut i naturen. Kjempe koselig! 

Og så denne planten da. Som jeg nesten ikke aner hvordan vil se ut etterhvert. Jeg fikk en bitte-bitte-lite blad i jord av ei venninne i sommer og nå er den på vei til uante høyder og bredder. Og se! Den får blomster også. Kjempe moro.

Og da føler jeg meg litt som en mormor. 
Står opp tidlig, drikker kaffe (i min mer moderne form med lattè da), lytter til radion og prater med de grønne plantene.

Men så skilles vi der. Mormor og jeg. For så starter arbeidsdagen min med nijobbing med Kofteboken og når Lille våkner er det han som bestemmer. Og slik går nu dagan...

12 kommentarer:

 1. Liker stilen! Veldig koselig. Planten er en Stuelønn:))
  Ingeborg

  SvarSlett
 2. Fint å være litt mormor. Jeg digger også å stå opp før alle andre og kose meg alene med morgenstunden og kaffen. Blomsten din er en Stuelønn og kan bli KJEMPESTOR. Min mormor hadde alltid en slik, og de er lette å få til, har hatt en sjøl i flere år, men nå er den desverre historie. Det morsomme er at min mormor hadde maken bag til den du hadde kjøpt på loppis også. Det var handleveska hennes, så jeg har båret mange melkelitere fra landhandelen i den for henne. Ønsker deg en fortsatt god søndag.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. Høres ut som en perfekt morgen spør du meg:)

  Så flott at ikke alle følger strømmen med det nyeste nye (og ganske så kjedelige interiøret).

  Dette som har sjel:) God søndag fra ei som liker å titte innom:)

  SvarSlett
 4. Jeg er nok også "helt mormor" - liker siden din veldig godt :)

  SvarSlett
 5. Må være vidunderlig å starte dagen i en slik fin stue! Høy kosefaktor!!

  SvarSlett
 6. En slik stuelønn hadde mamma en gang på 70-tallet. Den stod på golvet og nådde nesten til taket. Ønsker meg!! :)

  SvarSlett
 7. Beautiful way to begin the day.

  Linda

  SvarSlett
 8. Mor mor hadde nok en travel dag hun også vil jeg tro, i yngre dager i allefall. Koselig stue og koselig start på dagen. Pam

  SvarSlett

 9. Que bonito post, me he paseado por tu bloc y me ha encantado, te invito a ver el mío, esta semana las mascotas son las protagonistas, nos hacen compañía y sacan lo mejor de nosotros mismos. Si eres un amants de los anima les no te puedes perder este. Deseo que te guste y si es así y no eres seguidora espero que te hagas, gracias por visitarme.
  Elracodeldetall.blogspot.com

  SvarSlett
 10. Bellissime foto d'interni. Molto bello anche il blog. Un saluto

  SvarSlett