fredag 12. september 2014

bli med?

Det går i kofter, kofter og kofter om dagen. Arbeidet med Kofteboken er superspennende og jeg må si jeg lærer noe nytt hver eneste dag. Jeg skal informere dere litt nærmere om en stund. For nå er det nemlig spennende ting på trappene! Det vil si det er mange spennende ting på gang. Blant annet dette over! (Mer om andre ting litt senere ;O)

Husker dere at jeg hang opp en Koftejakten-utstilling på Eidsborg museum? Jeg har fått tilbakemeldinger fra flere av dere som har vært der. Moro!  Og nå skal utstillingen henge enda lenger skjønner dere og ikke bare det; utstillingen utvides!

Jeg var jo så "lur" at jeg hang igjen yndlingskoften min - den blå og hvite Bøvertun. Jeg må innrømme at jeg har savnet den litt, men det er flere kofter å ta av her så det er ikke synd på meg. Tipper det er flere enn jeg som har kofter liggende forresten - eller hengende - på kroppen  ;O) Så har du lyst å være med på dette da? Dele kofteinspirasjonen med oss andre. Bli en del av Koftejakten på museum. Skrive historie! Det er moro!! Ta kontakt som vist i annonsen øverst. 

Det blir mer spennende som skjer i forhold til denne utstillingen også. Så følg med - følg med!
Jeg skal informere når tiden er inne. 

*Det skjer så mye og så raskt om dagen at jeg ikke rekker å oppdatere alt jeg ønsker. Men jeg skal sørge for å fortelle de aller viktigste tingene og som sagt er det mye i vente nå. Tusen takk til alle som tar kontakt med oss i forbindelse med Kofteboken og alt som skjer i farvannet av den! Og ikke minst vil jeg oppdatere med vanlig Livs Lyst -stoff også! :O)

1 kommentar: