fredag 10. oktober 2014

til hele familien

I disse dager sys de siste bitene på plass i Kofteboken. Vi jobber intensivt for å få det både lekkert og riktig. Snart skrus trykkmaskinene på og Kofteboken skal ut til de tusen hjem! Vi er så spendte!

Man vil finne en hovedvekt på oppskrifter til damekofter i boken, men vi kan med glede også fortelle  at vi har med noen lekre herrekofter og noen skjønne kofter til barn. Dessuten viser vi at litt eldre barn/ungdommer fint kan bruke voksenstørrelsene. Som dere ser her! Vi har altså laget kofter til hele familien. 

Lune kofter, lette kofter, tynne kofter, lange kofter, korte kofter, klassiske kofter, søte kofter, enkle kofter, mer avanserte kofter... Til hele familien. Noe for en hver smak altså!

Ps! Jeg sier det igjen: jeg kommer sterkere tilbake med hyppigere blogginnlegg her på Livs Lyst så fort det værste innspurt-røsjet har lagt seg ;O)

9 kommentarer:

 1. nydelig bilde av nydelig jente og nydelig kofte!Gleder meg til boken kommer,den er jo bare et must.Stå på videre med det gode arbeidet :))))
  God Helg!
  Toveklem .)

  SvarSlett
 2. wow, soooo ein wunderschönes bild!!! liebe grüße von angie aus deutschland

  SvarSlett
 3. Lykke til med innspurten, Liv.
  Ønsker deg en god helg.

  SvarSlett
 4. Jeg gleder meg! For noen nydelige farger i den kofta du viser her.
  Lykke til med innspurten!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 5. I have missed you, Liv, but I know that you have been very busy working on your book. I am very excited for you and wish that I could read Norwegian so I could enjoy the book, too. I hope that you sell many, many copies.

  Linda, your American reader and friend.

  SvarSlett
 6. Å det var jo supert med barnekofter også.

  Tenkte på det her om dagen att jeg måtte inn å si til deg, att neste bok måtte bli baby og barnekofter 😊

  SvarSlett
 7. Buenas tardes: me encantan los modelos de sus jerseis. ¿En España se pueden comprar sus libros de modelos? y ¿están traducidos al español?. Muchas gracias por sus blogs. Un saludo

  SvarSlett
 8. Du är så flink!
  Är det mulig å bestille boken til Finland?

  SvarSlett