fredag 3. oktober 2014

høgt oppe i lia

I fjor på nesten denne tiden fikk jeg anledning til å besøke et nydelig sted. Høyt oppe i lia. Det var en artig opplevelse. Jeg var nemlig skikkelig høygravid - om man kan kalle det det. Vi vurderte flere ganger om vi turde ta sjansen. Hehe. Det gjorde vi som dere skjønner og jeg var heldig å bli fraktet opp i Land Rover. Det var jo en supermorsom opplevelse når ferden går oppover smale skogsveier og i ulent terreng.

Reisen endte her oppe på Høgli. (Som har fått sitt  navn med rette. Det var nemlig meget "høgt opp i lia".) Der oppe lå et lite og koselig tun med gamle bygninger på rekke og rad. Og på det blå kjøkkenet foregikk det noe spesielt. Det var tid for storbakst! Familien her oppe har funnet en god rutine og en hyggelig tradisjon for brødbakst i den gamle bakerovnen.

Kjempe morsomt å se, oppleve og ikke minst å smake....! 

Om du har lyst å se det vesle tunet badet i høstfarger, få tips om brødbaking i gammel bakerovn og ikke minst oppskriften på deilige brød så finner du hele reportasjen i det nyeste Lev Landlig. Ute i salg nå straksens straks! Har du ikke bakerovn eller lyst å bake brød, så vil jeg tørre å påstå at du kan hente inspirasjon til ett og annet likevel :O)

4 kommentarer:

 1. Ser bare helt fantastisk koslig ut,og et skritt eller felere tilbake til "hine,hårde dager"! Nydelige bilder!
  Toveklem .)

  SvarSlett
 2. Jeg har lest reportasjen i Lev Landlig, og den var bare helt nydelig. Flotte bilder og masse inspirasjon. Du er skikkelig flink! Tusen takk.
  Hilsen Randi

  SvarSlett
 3. Wish I were there to see this for myself.

  Linda

  SvarSlett
 4. wow, wunderschöne bilder!!! die brote sehen sehr lecker aus!!! liebe grüße von angie aus deutschland

  SvarSlett