tirsdag 10. februar 2015

blått og blandet

Jeg er så glad i de blå detaljene. Eller blått generelt. Jeg liker det i alt fra klær, til farger på vegger og tekstiler. Jeg hadde lenge lyst å velge en blå tapet til stuen også, men så ligger jo kunsten i å begrense seg. Så jeg klarte å la være. Det hadde blitt for mange blå rom i huset. Det ble heller en lun "burgunder" farge på veggene som passer til sofaen som er i grågrønn "brokade", og til møblene ellers i rommet. 

Og selv om det kanskje ikke er den selvskrevne match, så må jeg ha inn litt blått likevel. Blå bolsterstriper (i alle fall nesten) sammen med "brokade". Jadda. Det går så fint atte! 
Blått og blandet.

Gamle porselensboller er en av mine diller, og jeg syns denne har et ekstra fint mønster og en fin blåfarge.

Litt tilfeldig at jeg matcher interiøret i dag. Blå kofte*! Hehe. Det vesle runde bordet og stolene står fortsatt foran peisen, og hver kveld vi har anledning, sitter vi her og koser oss. Det er så koselig. Vi har ikke tv, men vi har jo Mac og internett og følger stadig med på serier som feks blir lagt på ut på Nrk. Men i det siste har vi altså sittet her og pratet og kanskje hørt på radio i stedet. Jeg har strikket og Thomas har holdt på med sine ting. Skikkelig gammeldags ;O) og skikkelig koselig!!

*Jeg har på meg Lev Landlig`s jubileums kofte.
Designet av Lene Holme Samsøe og Liv Sandvik Jakobsen 
Du får oppskriften med i utgave 1 som er i salg i butikkene nå.

6 kommentarer:

 1. Дуже затишний і комфортний інтер'єр! Гарні фото!

  xoxo, Juliana | PJ’ Happies :)

  SvarSlett
 2. God kveld! Bedre kan det ikke bli, ikke tv, men tid til hverandre! Slik har vi det også! Jeg strikker, mannen leser og samtalene går! Gammeldags? Tror det er viktig! Kos dere videre! Mvh Lisbeth K

  SvarSlett
 3. Så koselig, nydelige farger du har i stua. Den bollen er bare superfin, det samme er kofta!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 4. Blå er en rigtig dejlig farve og den giver ro. Det ser supergodt ud. Den er bare ikke min farve. Jeg holder mig over i nogle grøn, grå og vinterhvide farver.

  SvarSlett
 5. Blått er min yndlingsfarge også. Selv om jeg har hvitt og naturfarger i interiøret må jeg ha noen innslag av blått. Men det er som du sier, en må passe på at det ikke blir for mye blått. Eller kan det egentlig bli for mye blått?Stuen din er så koselig, og det gjør seg veldig godt med det blå. Akkurat passe mye, synes jeg. Og Lev Landlig-kofta er også veldig fin!

  SvarSlett
 6. Jag älskar deras blå och vit inredning !!! älskar hälsningar från angie från Tyskland

  SvarSlett