tirsdag 3. februar 2015

det som kommer

Jeg bare måå lage en liten vår-tema-sak til her på Livs Lyst. Jeg kjenner nemlig at jeg rett og slett gleder meg så det kribler. Gleder meg til varmen kommer sigende. Snøen smelter. Sola skinner høyere og høyere. Lave sko som trasker sakte på kald mark. Titte opp på trærne som spretter til liv igjen. Kjenne duftene. Og ikke minst, til vi skal opp på gården igjen! Vi er innom nå på vinteren også, men vi kommer ikke videre med restaureringen. Og nå kjenner jeg altså at jeg har så mange gledelige tanker med det å dra opp, være der, komme videre, leve og nyte... Ja, jeg gleder meg til det som kommer...

For hva er vakrere enn dette? Jeg kjenner det i alle fall i hele meg. At denne tiden på året (som nå ligger nært forestående), er den aller, aller beste. Alt som våkner til liv igjen. Også vi. Vi er klar for å gjøre det pent rundt oss igjen. Bygge videre på ting som er i gang. En perfekt tid til å klippe ned buskas som skal bort før sommeren også forresten. Som i denne hvitveislia her. Vi ønsker å få bort alt kvist og kvast her. Vi vil at kulturlandskapet igjen skal frem. Og jeg bare hååååper og drømmer om at vi skal få litt saue-hjelp til det etterhvert! 

Vi har så mange planer og drømmer for denne plassen, og nå håper vi å få litt ekstra fortgang på prosessen. Sommeren 2013 ble en del gjort. Nytt tak på våningshuset, grunnmuren ble tatt ut og satt inn igjen, stein for stein og tømmerstokker som var råtne eller manglet, ble fikset. I fjor sommer var vi babyforeldre og vi brukte sommeren til å kose oss, men nå er det altså på tide å komme videre, og jeg gleder meg veldig til å fortelle dere mer om planene vi har lagt. Og ikke minst vise fremgangen i bilder og ord her på Livs Lyst. 

Jeg håper dere er klar for turer til gården folkens!

12 kommentarer:

 1. Helt klar:) Mvh Riddersporen

  SvarSlett
 2. Гарний репортаж! Чудове місце для проживання!

  xoxo, Juliana | PJ’ Happies :) | PJ’ Ecoproject

  SvarSlett
 3. kjempe spennende! Gjør dere noe inni husene også? Jeg har så lyst til å se inn i huset!!

  SvarSlett
 4. Vakre ord og bilder :-) Gir håp om grønt gress, knoppesprett og moreller på Sandøya... Lykke til videre med restaurering og gardsdrift!

  SvarSlett
 5. Hei.er innom bloggen din daglig, gleder med veldig til å følge med på gårdsprosjektet...et lite småbruk er også min store drøm...inspirerende å følge med...lykke til videre m arbeidet..

  SvarSlett
 6. Hvor er der smukt. Jeg forstår din længsel efter forår, men også efter at komme videre med projekterne.
  Der dukker en virkelyst op, mens vi går og venter..

  SvarSlett
 7. Jeg gleder meg til å følge dere i arbeidet videre med gården! Lykke til med arbeidet! Dere er så flinke :-)

  SvarSlett
 8. I will be happy to see photos of the farm again and to see the progress on the renovation. Thank you for sharing.

  Linda

  SvarSlett
 9. Hei på deg!!!

  Jeg er både klar for våren, og for å følge dere videre på gården!
  Koser meg masse her inne på bloggen din.
  Selv om jeg er dårlig på legge igjen en hilsen,
  men det kan jeg jo bli bedre på :)

  Ha en fin og kald vinterdag, snart er det vår!!!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig Anne-Marit. Jeg vet hvordan det er. Man titter rundt, men skriver ikke alltid så mye. Ikke vanskelig å skjønne, men så klart veldig koselig når man gjør det! Så takk takk!

   Slett
 10. Vårbilder = ♥
  Kaldt ute, men solen skinner inn vinduene. Da kan ihvertfall sette seg i sofaen, lukke øynene og drømme seg bort litt... hi-hi... :)

  SvarSlett
 11. Er innom daglig, en flott blogg. Gleder meg til å følge den videre, spennende:)

  SvarSlett