lørdag 21. februar 2015

kos på gården

I fare for at dere tror jeg kun flyr rundt og drikker kaffe(latté), så poster jeg dette innlegget likevel. For hva skal man gjøre for å holde varmen da? Det beste jeg kom på i dag, var dette: 

Vi er nemlig på gården vår igjen. Gikk fint å kjøre opp de bratte bakkene i går, men i dag var det kjørligere her og vi måtte ta på kjetting for å ikke seile ned bakkene da vi skulle til butikken. Noen utfordringer er det altså med å ligge på disse voldsomme høydemeterne ;O) Det er ikke mye snø her nå, så jeg fikk en skikkelig vårfølelse da vi kom i går. I dag måtte vi pakke oss litt mer inn, men uteliv ble det jo likevel. Vi er mye mer ute når vi her her på gården enn når vi er hjemme. Kanskje kan det ha noe med å gjøre at det ikke er såå gøy å bare surre rundt inne i en trang campingvogn, men jeg håper også at det har noe med at vi er her nær naturen. At vi liker så godt å være ute her.

Det er jo bare å kle seg. Store jakker og bukser. Og fine votter. Disse har jeg vært heldig å få! Så nydelige syns jeg. Burde jo egentlig bare bruke disse med finstasen på, men hver dag er vel egentlig en fest, er det ikke? Så jeg har hatt på meg hvite blonder i dag jeg.

Disse reinsdyrskinnene har vi brukt så mye her oppe. Til nesten alle årstider, men mest brukt blir de jo i de kalde månedene. God hjelp til å holde familiens og venners romper varme. Ser dere forresten at vi bruker utemøblene våre hele vinteren også? Vi har tenkt at de holder så lenge de holder. De er riktignok solide, men så har vi i alle fall glede av de mer enn kun noen varme sommerdager. 

Jo, så var det denne kaffen da vet du. For det er jo koselig å ta en varm kopp med latté her oppe i bakkene også. Særlig i dag når det faktisk har vært godt å holde en varm drikk mellom hendene. Jeg liker så godt de gamle blikk-koppene. Vi har en liten samling her på gården og jeg syns de passer så godt til de foreløpig røffe omgivelsene. Ingen koselig og varmt hus å gå inn i her... Enda...

Så vi føler oss litt "cowboy" her skjønner dere, og i dag spikket Thomas en liten rørepinne til meg av en breskekvist. Det lukter så godt og funket helt fint! Caffelattén ble god den. Og det gjorde jo bare hele opplevelsen litt mer sjarmerende. Det har vært en fin utedag med kos på gården.

6 kommentarer:

 1. Fine billeder. Lidt varm at drikke er altid godt på en kold dag :-)

  SvarSlett
 2. Så skønt at være ude i al slags vejr - man klarer sig alligevel. Med det man har til rådighed. Jeg kan lige forestille mig den skønne, kølige og friske luft deroppe.
  God weekend.

  SvarSlett
 3. Å, jeg nyter bildene dine, Liv! Det er en herlig plass dere har, flotte votter du har fått også! Ha en fin, snart søndag!

  SvarSlett
 4. slike vakre bilder !!! Jeg elsker landskapet og de hvite hansker !!! elsker alle angie fra Tyskland

  SvarSlett