torsdag 26. mars 2015

vår inne, vinter ute

Det er ikke lenge til vi kan ut og plukke grøftekantblomster igjen. Det gleder jeg meg til. Det er så koselig å plukke inn ferske blomster og sette i vaser og flasker inne. Det er moro å ha det så tilgjengelig.   Selv om man må påberegne å stadig måtte ta turen ut. Det har vi jo som regel ikke noe i mot på den tiden av året. Vi bruker så mye tid ute likevel og det er enkelt å ta med seg en liten kvast inn. 

Men heeelt slik har vi det ikke enda. Noen har kanskje fått med seg noen blåveiser inn allerede, men her er alt dekket av den nyankommede snøen. Det er jo fint også da. All denne tunge snøen som dalte ned i natt og som har fortsatt nå utover dagen. Selv om jeg nå var klar for bare marker og spirende vekster. Men vi klarer da noen dager til med snø. 

Vi får heller bare fylle på med kjøpeblomster. Det går jo fint an å ha vår inne mens det er vinter ute! Vi klarer to tanker i hodet på en gang vi :O)

Denne kvasten fyller i alle fall meg med vårfølelse. Og disse blomstene trenger man ikke bytte så ofte heller. De står utrolig lenge! Og syns jeg de passer så bra her i huset. De er liksom akkurat så uformelle jeg ønsker dem. Jeg ble introdusert for en lignende bukett for en stund tilbake. Gode venner kom over og ønsket oss god helg. Blomstene vi fikk varte og rakk i det uendelige. Ja, vi snakker flere uker her. Så får vi se da, hvor lenge denne holder seg fin. Kanksje til snøen blir borte igjen?

Ha en fin dag alle sammen! Enten i snødriv eller ikke. 
Vi har mye å se frem til uansett :O)

3 kommentarer:

 1. Å ja, vi har myyye å glede oss til! Særlig det å gå og plukke inn blomster, men det finnes allerede mye fint å plukke, jeg går stadig og studerer all variasjonen i form og farge på knoppene på de forskjellige trærne jeg ser ute i skogen, har alltid en liten rosesaks i lomma, veldig praktisk. Tenker Lille synes det er fint med snø.....
  Ha en fin dag.
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 2. One of my favorite things to do is pick flowers from the roadside ditches too, they make such beautiful free decor :)

  SvarSlett
 3. Det kunne da være dejligt, om sneen var borte inden blomsterne falder. Her er foråret næsten på vej. Det er stadig koldt om natten, men solen begynder at have magt. I dag var der 8 grader udenfor. Jeg længes efter blomster, asparges i haven og at komme i gang med urtehaven - og at få sat georginer derude.

  SvarSlett