lørdag 16. mai 2015

ikke bestemt meg

Da er vi klar for 17. mai igjen da. I alle fall nesten. Jeg har nemlig ikke funnet frem "utstyret" enda, men skal i løpet av de nærmeste timene gjøre det. Gjøre alt klart, så vi bare kan hoppe inn i det i morgen. Dette bildet er altså ikke tatt i dag. Jeg har ikke test-hatt-på-meg bunaden ute i hagen. Det er faktisk 2 år gammelt, for Lille ligger inne i magen her. Jeg skjulte han godt under alle rynkene på stakken. Det året valgte jeg å gå uten belte (fordi jeg ikke orket å ha noe som strammet.) I stedet for linskjorte med broderier, hadde jeg på meg en gammel bomullsskjorte i lyseblått og et heklet sjal rundt skuldrene. Jeg har faktisk ikke bestemt meg helt hva jeg går for i år. Jeg burde jo ha på meg en kofte til! Det er så gøy å kunne improvisere med tilbehøret til bunaden. Så den som lever får se. Kanskje blir det helt standard, og moro er jo det også. 

Ønsker dere alle en fiiiin dag i morgen! 
Om planene er mange eller få. 

5 kommentarer:

 1. Wow, du ser vakker !!! Hilsen fra Angie fra Tyskland

  SvarSlett
 2. Slike tanker om bunadsbruk er veldig spennende synes jeg:) Mange vil rynke sterkt på nesen av å skulle fjerne eller tilføre noe som helst, men egentlig var det jo slik folk brukte festklærne sine før i tida!!!! Hva er EGENTLIG tradisjon? Kombinasjonen på bildet her er morsom, du har måttet improvisere pga. endret fasong;) - og det tror jeg har blitt gjort til alle tider! Kofte til bunad høres jo helt riktig ut spør du meg.....Lykke til med valget:)

  SvarSlett
 3. Så fin du var. Og du kommer sikkert til å bli fin i år også, uten mage. Håper vi får se et bilde av deg i "full mundur". Det blir sikkert veldig moro med Lille i år. Ha en fin 17.mai! Hilsen Berit.

  SvarSlett
 4. Så fin du var for to år siden. Mon ikke vi får et billede af dig fra i år?

  SvarSlett
 5. Spennende å se hva du bestemmer deg for! Klart det må kofte utpå bunaden, det har mine to små som gleder seg til første året i barnetoget! Ha en fin feiring hos dere!

  SvarSlett