onsdag 20. mai 2015

rast i hverdagen

Så koselig og enkelt det er å lage seg en liten rast i hverdagen. Pakke en liten kurv og sette av sted.

Da tar vi gjerne denne bilen. Jeg kan love deg at guttene i denne familien koser seg da. Og jeg skal innrømme at jeg syns det er litt gøy jeg også.

Så er det frem med go´sakene. Litt saft og noen ferske boller. Det er ikke så mye som skal til. Pakk en enkel kurv med litt fast føde og drikke. Vi skal jo bare kose oss ute en liten stund.

Bilen egner seg til mer enn et fremkomstmiddel. Det ble en koselig og enkel liten rast denne søndagen. 

Man burde egentlig gjøre dette mye oftere...

5 kommentarer:

 1. Nydelig innlegg - jeg er av dem som faktisk gjør slikt av og til, men alle trenger vi inspirerende påminnelser:) Her regner det litt for mye denne onsdagen - men etter som jeg har fri har jeg tenkt å bake litt og putte i fryseren! Da blir det enkelt å finne godsaker i full fart når sola er på plass igjen:) Nyt dagen din du også:) Klem

  SvarSlett
 2. Wspaniały wypoczynek!!! Pozdrawiam

  SvarSlett
 3. Så hyggeligt. Og så fint pakket i kurv med viskestykke. Det er skønt med en søndagsudflugt. Det gjorde vi hver søndag, da børnene var små. I deres små rygsække fik de hver sin madpakke og en drikkedunk - og så fandt vi en ny skov - og tur hver uge. Det var dejligt.

  SvarSlett
 4. vår inspirerende påminnelse var Marikken i Astrid Lindgrens bok. Jeg bakte boller i går, fire 10. klassejenter hadde planlagt en liten skogtur og fikk boller med (neste gang er det min tur)

  SvarSlett
 5. Landroverlivet er det gode liv :-) god stemning formidlet i fine bilder!
  Hilsen Karii

  SvarSlett