onsdag 3. juni 2015

dilla på kjoler

Jeg har fått litt dilla på kjoler i det siste. Særlig liker jeg det med litt retrosnitt og gjerne må det være blomstrete. Småblomstrete. Generet er jeg egentlig ikke så romantisk anlagt når det gjelder klær, men med kjoler tåler jeg mer. Det er jo så godt å ha på seg. Løst og ledig. Man føler seg litt pyntet midt i hverdagen, og så er det akkurat passe "gammeldags" og landlig. Se for deg et lite forkle på utsiden her :O) Dessuten passer det godt til tiden vi er inne i. Skulle vært i... Sola står jo høyt, men varmen lar vente på seg gitt. Uansett syns jeg mer og mer at kjoler er topp. Man får bare slenge på seg en tights eller strømpebukse under - enn så lenge. Og en kofte over! 

5 kommentarer:

 1. Det var en veldig søt kjole du hadde, og ikke minst; en kjekk liten kar ved din side! Det er ikke akkurat sommer-kjole-vær no, nei. Men det er som du sier bare å ta på seg en tights, og en fin kofte over! Ha en fin kveld, Liv! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 2. Så fint!

  Litt for kaldt, men med kofte og stilongs går det nok bra :-)

  SvarSlett
 3. Hehe - koftevær her også, eller heller "sydvest og oljehyrevær".... Men; på mitt arbeidsrom tar en sommerkjole form, og flere skal det bli:) Når sola kommer tilbake, for det gjør den jo, skal det ikke stå på kjolene her i huset heller:)))) Fine farger i din:) Klem

  SvarSlett
 4. Jeg er nu ikke rigtig til kjoler. Min din er da fin.

  SvarSlett
 5. Så fin den var. Har letet litt etter kjoler som skal passe til bobla litt. Vært litt gøy med noe tidsriktig når vi cruiser eller drar på treff. Men ikke funnet så mye enda. Den er fra 1961, men søker jeg på 60tallet og klær får jeg så mye hippielookdritt at jeg har gitt opp..
  Kanskje du vet av noe mer tidsriktig butikk eller stil? :)

  SvarSlett