mandag 22. juni 2015

hjemmelørdag i byhagen

Det er mye som skjer i livene våre om dagen. Avgjørelser tas, ting pakkes ned i huset, jeg jobber med Kofteboken 2, lager reportasjer, koser masse med Lille, og midt oppe i dette prøver vi å nyte øyeblikket sammen som familie. Som på lørdag. Nesten hver helg nå har vi dratt opp til gården, derfor var det godt å ha en helgedag her hjemme i byhagen. Telemark bød på nydelig sommervær, og vi koste oss ute. Litt rart å sitte i hagen her hjemme og vite at vi snart skal forflytte oss litt lenger opp i fylket. Til et annet tun. En annen hage. Det er så frodig og fint her nå. Rododendron står rund og fin foran huset, det vesle epletreet vi plantet i fjor, bærer masse frukt, rosene, ved stakittgjerdet, ventes å slå ut i full flor hver dag nå. De er så fine også, for de blomstrer gjennom resten av sommeren. Igjen og igjen. Vi har det godt her, men nye eventyr venter på oss. Og nå nærmer det ser mer enn noen gang. Om en liten snau uke, kan vi begynne å flytte tingene våre opp i huset vi skal leie i året som kommer. 

Men hva gjør vi med dette huset? Sveisterhuset i den rolige blindgaten i Skien. Ved elva. Huset fra år 1900 som endelig er ferdig oppusset. (Vi har et par ting til vi skal gjennomføre i løpet av sommeren da...) Den koselige hagen med fruktbusker og trær. Hjemmet vårt... Hva gjør vi med det? Vi har tatt en avgjørelse her også, og snart skal jeg dele den med dere. 

2 kommentarer:

  1. Как же мило и уютно!

    SvarSlett
  2. Det er en dejlig årstid i haven - alle de buske og træer, der blomstrer og spreder skønne forårsdufte. Sommer er det endnu ikke her, mon den er kommet i Norge?
    Det bliver så spændende for jer. Og anderledes.

    SvarSlett