mandag 22. juni 2015

helgedager i hagen

Enda noen små minner fra helgens dager i hagen her hjemme i byen. Vi lot gresset gro, og bare koste oss. I varmen og sola, med kaffegjester på besøk. Lille fløy rundt med de små beina sine og lekte. I teltet som er laget av et falmet dynetrekk og noen kvister og litt hyssing. 

Og ikke minst i stasjonen sin. Som Thomas har laget. Den mangler litt maling her og der, men ellers er den super å leke i for en liten "mann". I hagen har igrunn alt liksom blitt sentrert rundt denne lekeboden nå. Vi sitter der i et par stoler vi også, når vi tar kaffekoppen. Det har blitt et helt lite tun rundt kiosken der man kun får kjøpt spiker og ventepølser. Koselig også da. Vi vil jo være der de andre er. Både store og små vil det. På lørdag kveld, da Lille hadde lagt seg, ble vi faktisk sittende her ute i hagen å lese i hver vår bok. Så godt! Endelig kan vi ta i bruk uterommet. Det er sommer i Norge. Ikke supervarmt, men likefullt sommer.

5 kommentarer:

 1. Så dejligt endelig at kunne sidde ude. Temperaturen mangler stadig lidt her i DK. Det er så hyggeligt bare at være sammen - store som små. Skønne, skønne billeder af Lille

  SvarSlett
 2. Så fantastisk lekehus. Jeg skulle til å skrive at der kommer han till å kose seg i mange år, men så kom jeg på at dere skal jo snart flytte. Da kommer Lille til å få mange fine lekesteder, i uthus, på låve, i skogen og rundt omkring. Det blir fantastisk!

  SvarSlett
 3. Koselig å se både bilder fra gården dere skal flytte til og der dere bor nå. Vi får lyst til å flytte på landet selv. Takk for at du deler. :)

  SvarSlett
 4. There is something irrisitible about little boys in hats. Your photographs really do show beautiful summer days that I know your family is treasuring. xo

  SvarSlett