onsdag 24. juni 2015

oppbrudd

I disse dager har vi såvidt begynt å pakke ned våre eiendeler. I sommer flytter vi som sagt til Kviteseid som ligger litt lenger og mer landlig til oppe i Telemark. Vi har vært så spendte innfor dette, men nå har det med tanken og tiden liksom blitt litt naturlig også. Så vi er som sagt såvidt i gang med nedpakkingen av et helt hus. Sprøtt! Pakke sammen sitt hele og fulle hjem. 

Det er så klart også både rart og vemodig. Flytte fra huset vi har pusset opp i en del år nå. Vi fikk det som vi ville. Kjenner at det blir litt ekstra hardt å forlate kjøkkenet vårt. Det er et så deilig og lyst rom. Kommer til å savne det høye vinduet som slipper inn så mye fint lys på morgenkvisten. Den åpne følelsen det ble da vi tok ned overskapene og kun fikk åpne hyller. Vi har ikke angret en dag!

Det mest originale rommet i huset er soverommet vårt. Med glassdører ut til en liten balkong med utsikt over elven. Det er også et deilig og lyst rom, med masse skinn inn gjennom vinduene og dørene. Så godt det er med dette lyset! Det er den største interiør- og trivselsfaktoren i et rom vil jeg si. 

Det store og hvite skapet på veggen her, kommer vi ikke til å ta med oss. Så det er her jeg har begynt å pakke ut. Alt glass og serviser skal med til nytt bosted. Kanskje får tallerkenhyllen også stå igjen? Det må jeg tenke litt mer på. Det som er helt sikkert er i alle fall at jeg vil ha tallerkenhylle! Men det hadde nok vært finere med en gammel der oppe i våningshuset på gården. 

Kontoret mitt får bli noe av det siste jeg flytter tror jeg. Jeg må jobbe innimellom hele veien. Vi er jo godt i gang med Kofteboken 2 og det er en så fin og spennende prosess denne gangen. Vi graver frem historier og finner designere fra fortiden. Og vi skal presentere et goooodt knippe fine og tradisjonelle kofter denne gangen også. Jeg gleder meg faktisk så til vise dere!

Blir spennende å se de gamle møblene bli plassert i det gamle huset på gården. Der vil de passe godt tror vi. Men nå skal de altså på en aldri så liten mellomlanding i et 50-talls hus i Kviteseid først. Jeg tar dere med på reisen, om dere vil. Barnerommet skal altså også pakkes ned etterhvert. Men ungen tar vi med oss altså! ;O)

10 kommentarer:

 1. Så nydelig det er hos deg, ja, det må ikke være lett å forlate et slikt deilig hjem! Masse lykke til! Klem!

  SvarSlett
 2. Hei. Ja det er vemodig å flytte fra hjemmet sitt. Håper dere kommer til å stortrives i Kviteseid. Ønsker deg lykke til. Ha en riktig fin dag :)

  SvarSlett
 3. Så spennende tider for dere! Det er selvsagt vemodig å flytte fra et så koselig hjem. Men dere får det sikkert minst like hyggelig på gården, og jeg glede meg til å følge dere på ferden! Masse lykke til og god sommer! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 4. Så spennende,
  Gleder meg til å se når ting er på plass i det nye,
  Klem

  SvarSlett
 5. Dere har det så koseligt, liker fargene og stilen.
  Og selfølelig skal gutten med på flyttelasset smiler.
  Og katten?
  klem fra meg.

  SvarSlett
 6. Spennande tid dette! Men dokke flyttar frå vakkert til vakkert :-)

  Tusen takk for avleggar. Skal blogge om den så fort eg klare ta bilete.

  Lukke til med prosessen!

  SvarSlett
 7. Godt I tager Lille med ;-)
  Det giver så meget opbrud, når man pakker. Aldrig så sjovt- der er så mange beslutninger, der skal tages.

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder, nydelig hus. Lykke til :)

  SvarSlett