søndag 26. juli 2015

påfyll

I dag har vi hatt besøk i leiehuset. Det er jo noe av det beste vi vet. Besøk. Huset har faktisk vært fylt av koselige folk hele helgen. Det gjør ikke noe at det regner da. I dag ville vi forresten på kafé, og tok desserten der etter middag. Lille venter spendt på at de bak disken skal servere han is.

Å kunne sette seg ned på en koselig kafé, det er jammen nytelse og luksus i hveredagen. Og tenk at det er en såå fin kafé her i Kviteseid! I gamle kuule bakeri-lokaler. (Kafe: @kafehvidesoe)

Her kan en sitte i stillhet. Titte ut av vinduet på en stol for seg selv. Legge planer eller tenke over livets villverdigheter. (Noe som heter det? Villverdigheter? Det passet liksom så fint her nå. Hehe.) Eller man kan joine rundt et kort eller langt bord. Prate, skratte og oppdatere hverandre på hva livet har servert en den siste tiden. (Kjole: @tora_no)

Vi har altså hatt nok en koselig dag på landet! Og som dere skjønner kanskje, driver vi bare og koser oss om dagen. Nyter siste rest av fridager før hverdagen setter inn på ordentlig. Vi har enda litt mer av flyttelasset igjen, huset i Skien skal selges, Kofteboken 2 skal gjøres ferdig, reportasjer lages, og vi skal sette i gang med gården for fullt. Det er nok å henge tankene og fingrene i for tiden. Man kan jo bli stresset av mindre kjenner jeg. Så kanskje var det jeg som burde sitte her i vindusposten og puste dypt og legge planer? Men.... Det er påfyll i slappe-av-dager med gode venner også. Og en kaffelatté i ny og ne.

7 kommentarer:

 1. Nydelige bilder og herlig tekst :-) Lykke til med alle dine gjøren og laden.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk, altså. Det er hektisk om dagen, men også så gøy!

   Slett
 2. Hei Liv! Jeg har fulgt bloggen din lenge, nesten helt siden starten faktisk, og det er alltid like inspirerende og fint å lese det du skriver samt kikke på de flotte bildene. Jeg lurte på en ting - du kunne ikke ha laget en reportasje til Lev Landlig fra hjemmet ditt i Skien før dere flytter da? :-) Gleder meg til å følge deg videre! Hilsen Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Linda

   Så koselig hilsen å få. Gøy å høre fra dere som har fulgt med helt fra starten. Fra den lille leiligheten min. Jeg har masse bilder fra huset vårt i byen, så en skal aldri si aldri ;O)

   Slett
 3. Deilig med sånne dager innimellom, bare kos og hygge. Gode venner på besøk og grublerier over livets villverdigheter. Har aldri hørt ordet før, men syntes det var så koselig. (Derimot er det noe som heter viderverdigheter) Det skaper gode minner. Også er det så godt å ha noe fint å tenke tilbake på når hverdagens travelhet setter inn. Lykke til med alle gjøremål framover. Nydelige bilder også. Hilsen Berit.

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, ja det er det så klart. "Viderverdigheter". Visste det var noe som lignet. hihi. Men det er gøy med nye ord også ;O)

   Slett
 4. Ps: Forklaringa på ordet viderverdighet: besværlig omstendighet; ergrelse
  komme fram uten viderverdigheter. Henta frå http: //www.nob-ordbok.uio.no/perl/ordbok.cgi?OPP=viderverdighet&ant_bokmaal=5&ant_nynorsk=5&bokmaal=+&ordbok=bokmaal.

  SvarSlett