søndag 5. juli 2015

sommer på landet

Det har vært noen heftig varme dager i innlandet, og det er ikke mye annet å gjøre enn å komme seg til vannet. Badesesongen er altså herved åpnet for denne familien. Ikke for tidlig akkurat, men slik ble det i år. Vi har tatt to flyttelass oppover til leiehuset nå, og det meste er så langt på plass. Vi har surret mye med slikt på dagene, men på ettermiddagen, har det altså bare vært en løsning: komme seg til vannet. 

Jeg er veldig glad i ferskvann. Å tusle ned med ei lita såpe og ta en forfriskende dukkert, det er norsk sommer for meg altså. Her oppe i Vest-Telemark er det så mange fine badeplasser, og man kan rett og slett ende med å ha en slik utsikt helt for seg selv.  

Litt lesestoff er kjekt på stranda. Jeg heiv med meg en avis i går, og så at reportasjen om at vi nå endelig flytter på landet var kommet i avisen. Vi hadde besøk av en journalist på gården for noen dager siden. Det var et hyggelig besøk som altså endte opp med en tosiders sak i TA. 

Vi er stadig nede i byen og henter mer av flyttelasset, samtidig som store og små her nyter at det er sommer og varme (ikke minst). Det skal vi gjøre med god samvittighet, selv om vi har mye vi skal gjøre. Det er tross alt ikke såå mange varme dager i løpet av et norskt år. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar