torsdag 20. august 2015

morgenfugler

Tenkte vi måtte ha en liten oppdatering på hønene våre jeg nå. Vi driver jo tross alt med ordentlig landliv her ;O) Jeg syns det er superkoselig med høner trippende rundt på tunet. De får gå fritt en hel masse, og det er ikke vanskelig å se at de koser seg "klukk i hel". Om kvelden tripper de inn i buret sitt og vagler så koselig ved siden av hverandre. Da er de skikkelig søte. Enda så rare de er. Hihi. Nå er det også myye enklere å få dem til å komme inn i buret om vi ønsker det. De tror de får mat hele tiden, og kommer nesten løpende til oss. Fremgang her altså! (Om dere husker dette innlegget.) Om morgenen kommer de i alle fall løpende til oss. Da er de såå klare for å komme ut av buret. Morgenfuglene.

Andre morgenfugler som kommer tuslende av og til, er naboens sauer. Gjerdet går helt ned til tunet her i leiehuset. Så koselig! Da løper hele familien Sandvik Jakobsen ut for å klappe og kose. Vi blir bare mer og mer klar for å ha sau på gården etterhvert. Sau er nyttige for landskapet, og det kan være godt selskap i dem. I alle fall denne karen og damene hans. De koser, og spiser blader fra hendene våre. Lille er ikke det grann mindre fasinert enn oss. Vi må ha sau! Helt klart. Hvilket slag har vi enda litt tid å finne ut av. Enn så lenge koser vi oss med det dyrelivet som nå er å finne. 

1 kommentar:

  1. Your chickens are very elegant looking! Beautiful! And I love the photo of your little boy with the sheep. It is just precious.
    Have a good weekend, and continue to enjoy your temporary home.
    Linda

    SvarSlett