søndag 9. august 2015

på heia

I går fikk vi oss en god tur på heia. Vi kjørte en timestid for å møte familie, og så bar det i vei. Så vakkert det er på fjellet, og så mye himmel! Og i går var den knallblå. Været skifter jo så fort her oppe, men denne gangen var det helt perfekt. Ikke for kaldt, og ikke for varmt.

Det er så koselig å få med seg noen skikkelig gode turer slik på sensommeren. Ut og se etter bær, nyte naturen og den friske luften. Med sekk på ryggen, strømpene høyt opp på leggene og kofte på, koste jeg meg glugg i går. Kofte er helt perfekt på fjelltur forresten! Om sola blir for varm, kan den lukkes opp eller kjapt tas av, og ellers luner den godt når luften er kald. Blir det mye vind, får man hive på seg en vindtett jakke evt. Koften jeg har på meg er en kofte som kommer i Kofteboken 2!

*Lene Holme Samsøe og jeg gleder oss sååå til å vise dere alle de fine koftene vi har funnet frem denne gangen! Jeg skal snart oppdatere dere på lanseringsdato og annet relevant. Vi gleder oss!!

Vi ble ute hele dagen, og når kveldssola kom, skinte det i gull der oppe. Så utrolig vakkert. Man kan ikke annet enn å få et lite snev av høstfølelse på slike plasser. Men jeg minner meg selv igjen og igjen at det fortsattt er sommer. August er også sommermåned. Det kan bli mange varme dager til, og kanskje et og annet bad!

3 kommentarer:

 1. Fine bilder frå vakker natur !
  God søndag !

  SvarSlett
 2. Smylemoen?? I så fall traska vi der same dagen :)

  SvarSlett
 3. Smylemoen?? I så fall traska vi same heia denne dagen :)

  SvarSlett