mandag 28. september 2015

høstet

Ah! For en deillig dag. Jeg føler jeg ikke har vært ute i frisk luft på så alt for lenge. Jeg har da det, men jammen ikke lenge av gangen. Det har vært intens jobbing, men nå er manus til Kofteboken 2 levert til grafiker, og det er finpussen som gjenstår. Utrolig god følelse! Og en annen god følelse var i dag å dra opp til gården, i stekende sol, i kjole med bare ermer, og plukke med seg alt som var igjen i kjøkkenhagen.

Jeg høstet... Jeg liker det ordet forresten. Det er jo egentlig mye det høsten dreier seg om. Å høste inn. Jeg vil i alle fall gjøre mer og mer av det. Tilbake til utgangspunktet på et vis. Ikke helt og holdent, men mye mer enn jeg gjør i dag. Ja, høstet ja... Jeg høstet to typer salat, gressløk og eplemynte fra den vesle kjøkkenhagen min der oppe i bakkene. Salaten havnet i en deilig salat vi hadde til dagens middag. 

Og så står jo fortsatt blåbærene både blå og store i lia, så vi måtte ta med oss litt av dem også. Så koselig altså! Av bærene ble det rørt syltetøy når vi kom ned til leiehuset igjen. Så dro vi frem takka, og lagde sveler til kaffen. Hjemmelaget "godteri". 

Så ikveld blir det ikke kveldsmat, det holdt med sveler. 

Ønsker dere alle en fin og fredfull kveld!

5 kommentarer:

 1. Fantastisk stemningsfulle bilder! Dyktig er du! Jeg kommer sikkert aldri til å få så fine bilder, men jeg får iallefall lyst på et bedre kamera når jeg surfer bloggen din :) Nå har jeg kun telefon som jeg bruker. Har du noen tips til hvordan ta bra bilder, uansett medie? :)

  Klem fra Kine

  SvarSlett
 2. Å, så fristende bilder! Ingenting er som å nyte av egen kjøkkenhage eller fra naturen :))

  SvarSlett
 3. Hei hei! Jeg har i flere år fulgt bloggen din. Er så imponert over ditt/deres pågangsmot, kreativitet og dyktighet. Nyter hvert innlegg. Koser meg også med "koftereisen". Lykke til videre med både landliv og kofter. Jeg er med videre. Hilsen en gammel dame. Tordis

  SvarSlett
 4. Det er ingenting som kan måle seg med selvdyrket mat! Høsting av årets avling ( stor eller liten ) er utrolig koselig :) Kos deg med høstingen !

  SvarSlett