fredag 18. september 2015

høstlig bordpynt

I går var jeg på koselig besøk altså. Skikkelig jentekveld hos ei god venninne her oppe i Vest-Telemark. Det var en liten opplevelse i seg selv å komme inn dørene i dette huset. Det begynte å bli mørkt ute, det var godt og varmt i stuene, levende lys var tent, og høstens vakreste bord var dekket! Gamle brune medisinflasker hun har funnet rundt på gården var satt sporadisk på et gammelt og værebitt kledningsbord. I flaskene stod nyper og begynnende gulnede lønneblader. Akkurat det vi forbinder med høst. Som duk hadde hun enkelt og stemningsfullt brukt grovpapir! 

Jeg tenker ofte hvite lys og kun det når jeg pynter, men så vakkert det er med lys i denne varme høstfargen. Denne dama har sansen altså! Om du har lyst å se mer fra denne skjønne gården, kan du sjekke instagramkontoen @einheimblirtil

Etter timer med god mat, koselig prat og masse latter, satte jeg meg i bilen og kjørte... rett over heia. Ikke 1,5 time i bil ned til byen igjen som jeg vanligvis har brukt å gjøre. De minuttene i bil i kveldsmørket kjørte jeg med et smil om munnen. Ah! Jeg liker livet på landet :O)

9 kommentarer:

 1. Så nydelig høstbord! Jeg er egentlig litt redd orange, at de skal bli for mye, eller skrikende. Men det skal jeg slutte med, for dette var harmonisk og fin høststemning! Ha en flott høst :)

  SvarSlett
 2. Прекрасный осенний стол и хороший вечер!

  SvarSlett
 3. Oh how I love this table setting! It feels so cozy and inviting.

  Linda

  SvarSlett
 4. Så koselig høstbord, det var virkelig flott, høsten er fin med alle de flotte fargene den bringer med sæ.

  Fine bilder, ha en fin søndag.

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 5. Det er det flotteste høstbordet jeg har sett på lenge. Alldeles nydelig. Jeg har også pleid å ha bare hvite lys, men jammen skal jeg driste meg til å kjøpe noen orange. Her var det mange ideer å "stjele". Skjønner godt at dere hadde en topp jentekveld rundt et så flott bord. Og så kjekt med den korte veien hjem da. Hilsen Berit.

  SvarSlett
 6. Wonderful! I love this table setting! It feels so cozy and inviting.

  SvarSlett
 7. Høsten med alle fargene er herlig. Veldig koselig bord.

  SvarSlett