søndag 11. oktober 2015

her er kofteboken 2!

Ja, her er jammen Kofteboken 2!

Nokså nøyaktig et år etter Kofteboken (1), kommer altså Kofteboken 2. Det har vært et intensivt år for Lene Holme Samsøe og meg. Hver dag har vi jobbet med gamle mønstre, oppskrifter, tekster og fotografering. Nok en gang har vi også klart å snuse opp en og annen historie om de mer eller mindre ukjente designerne. Det har vært en reise, og jeg innrømmer gjerne at jeg nå gleder meg til å få den ut i butikkene. Vi har gjort vårt aller beste, plukket ut de fineste kofter - alle bygget på de tradisjonelle mønstre så klart - og vi er nå altså klare for å introdusere kulturskattene til folket. 

21. november er det lansering. Vi har funnet en sted i Norge hvor vi skal samle folk til koftefest og feiring for at bok 2 nå er ute. Hvor? Jeg skal veldig snart fortelle det. Jeg kan altså si at i fjor var vi i storbyen Oslo, og denne gangen ville vi til et mindre sted, i tråd med at man finner kofters opphav i hver en krok av landet vårt. Jeg gleder meg til å fortelle hvor vi skal samles, og jeg gjør det veldig snart!

Vi åpner også straks for forhåndssalg. Jeg vil veldig snart også informere mer om dette. 

20 kommentarer:

 1. Er de fleste koftene med rundfelling i bok nr. 2 også? Jeg (og min kroppsfasong) er mest fornøyd med raglanfelling eller isydde ermer, så jeg er på utkikk etter en bok med slike mønster ;-) Så jeg er så spent på denne boken!!
  Mvh Mari-Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mari-Anne

   Ja takk, begge deler har vi sagt ;O)

   Vi har kofter med runde bærestykker, raglan og isydde ermer. Vi har denne gangen også satset på et godt spenn på størrelser. Alt fra XS til XXXL. Samt tips som kan gjøre at koften kan passe en hver. Vi er jo så forskjellige. Håper du vil like Kofteboken 2! Vi syns selv vi har valgt ut så mange fine kofter og gleder oss til å presentere de for dere. :O)

   Slett
 2. Gratulerer! Gledar meg til å sjå boka!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så moro! Vi gleder oss masse til å få den ut nå. Etter å ha jobbet så intens på den.

   Slett
 3. congratulations!

  Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you so much, Linda. My support in everything here on the blog ;O) I really appreciate it! I read every word from you <3

   Slett
 4. GRATULERER!! Jeg synes dere er så flinke, Liv. Jeg har fulgt bloggen din helt siden starten og er bare så imponert av å tenke på hva du har fått ut av den og hvor den har ført deg hen. Du er super!
  Sitter klar meg garn og pinner - gleder meg til boken kommer :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så utrolig koselig, Anita. Tenk at du har fulgt med helt fra starten da jeg blogget fra min lille leilighet. hihi. Håper du finner glede og lyst til å være med videre i prosessen også.

   Slett
 5. Så fantastisk!
  Jeg gleder meg!
  Gratulerer kjempemye!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg blir så glad av å lese dette, Signe. Vi er jo så spendte og også stolte over å snart kunne presentere boken for folket! Veldig spennende!!

   Slett
 6. Boka ser veldig fin ut.Gleder meg 😄
  Den skal jeg bestille
  Mvh Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper du vil like den, Elin. Vi har gjort vårt ytterste for at dette skal bli en skikkelig fin bok! :O)

   Slett
 7. Hjelpe meg og flink du er :-)
  Strikka den nydelige svarte kofta til minstemann her i huset - super sjarmerende. Gleder meg til bok nr 2.
  Stå på! Du kan være stolt <3

  Lill Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Så moro at du har strikket fra bok 1, Lill Mari. Og så koselig å få en hilsen fra deg her.
   Hittil har det vært myyyye jobb, men nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å presentere boken for folk.
   Og da kjenner jeg meg litt stolt også! ;O)

   Slett
 8. Hei :-)

  Lenge siden jeg har vært her inne hos deg og det er en fryd å være tilbake :-) så mye inspirasjon og flotte bilder og innlegg. Artig at du har kommet med enda en koftebok :-) gratulere så mye!

  Ønsker deg en flott uke :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk!

   Da var det jo så koselig at du "stakk innom nå"! :O)

   Slett
 9. I love your blog. Such an inspiration. Thanks for sharing

  SvarSlett
 10. Åååh! Gleder meg innmari mye! Kjempefin kofte på omslaget!
  Men... av en eller annen grunn hadde jeg sett for meg at denne kofteboken skulle være rød. Sååå... dere må nok nesten lage en koftebok 3 gitt. :D

  SvarSlett
 11. Så bra!. Gleder meg veldig til enda en bok!. Er i gang med å strikke Bøvertun fra den forrige boka (ting tar tid), men boka tas like gjerne fram for å nyte og drømme seg bort i kofter jeg kan strikke en gang i framtiden. Og nå får jeg enda en bok å nyte og drømme meg bort i. LevLandig koften står også på programmet etter hvert. Gratulerer til deg og Lene! Det må være deilig å være ferdig med et så stort og flott prosjekt.
  Varme gratulasjoner fra Mona (og du, avleggeren jeg fikk i sommer vokser og trives i vinduskarmen på kjøkkenet) :)

  SvarSlett