torsdag 26. november 2015

bilder fra lanseringen

Da vi rundet hjørnet og dette synet åpenbarte seg, falt tanken lett på plass i sinnet: "Hurra, vi har valgt rett sted for lanseringen av Kofteboken 2!" I kveldsmørket skinte lyslenker på tvers av de smale gatene, og den gamle trehusbebyggelsen så om mulig, enda vakrere ut i denne gløden. 

Og jeg må si jeg ble stort imponert av Flekkefjord by. Så vakker. Gamle bygårder i tre (!) tett i tett på begge sider av sjarmerende og smale gater. Jeg måtte kjøre sikk-sakk mellom trappene til folk. Skjønner dere? Herlig!

Det var duket for stor glede og stemning i vakre Grand Hotel. Garnbutikken Hos Mona, som hadde fått oppdraget med å lage fin-fin lanseringsfest, klarte det med glans. Det ble så fullt av koselige og glade mennesker som vi hadde håpet. 

Lene og jeg hadde med oss en hel haug med bøker, og alle koftene fra bok 2. Bilen var nokså sigen for å si det slik. Men alt måtte jo med! Alle som ville kjøpe bok, skulle få, og det ble mange. Tusen takk til alle dere. Fantastisk! Og så ville vi jo så gjerne vise bort alle de fine koftene som er blitt strikket til dette prosjektet. Nok en gang har vi hatt dyktige og villige strikkere med på laget. Flere møtte vi denne dagen, og det er så godt og koselig å få et ansikt til mailene. 

Med oss på lasset, (ja jeg må kalle det et lass,) var også representanter fra både strikkerne og modellene i boken: Iselin som har vært med oss som modell i både bok 1 og 2, og Heidi som har strikket en hel haug med kofter til oss. Det var ikke vanskelig å finne fine steder tili "turistbildene" våre. Vakre trebygninger og fantastiske steintrapper var det jammen overalt. Så her står turistene da. Blide og fornøyde. 

Et av høydepunktene på lanseringsdagen, var motevisningen. Ja, for oss også. Det var så gøy å se alle koftene på rekke og rad, og i en samling. Flotte russejenter fra Flekkefjord viste frem koftene, og tok seg tid så de fremmøtte kunne se nøye. 

Vi er så glad for denne dagen. Den ble lett, glad, koselig og folkelig. Akkurat slik vi ønsket oss den.  

7 kommentarer:

 1. Det var veldig kjekt for oss her i sørvest at dere tok turen, og vi koste oss med å høre og se. Ekstra kjekt var det å få veksle noen få ord med dere også, nå gjenstår bare det umulige valget om hvilken kofte jeg skal strikke... ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du ville komme på lanseringen vår. Det var så fint å få hilse på mange av dere også. Så tusen takk for at du kom. Det ville liksom ikke blitt helt det samme uten dere den dagen :O)

   Slett
 2. Så bra at lanseringen gikk fint. Regner med dere var veldig spente på forhånd. Ser ut som det var fullt av publikum også. Og for en koselig by Flekkefjord er! Skikkelig idyllisk. Gratulerer med lansering og valg av sted. Hilsen Berit.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Berit. Det var en så fin dag. Og du har rett i at vi var spendte i forkant. Men vi tenkte at dette blir koselig uansett hvor mange som kommer, og så ble det helt fullt! Veldig moro!!

   Slett
 3. What a perfect way to launch your new book. Looks like so much fun, and the town looks beautiful. I love the old buildings. Congratulations on a job well done.

  Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. This town is so beautiful, Linda. If you visit Norway again, you should take a trip to this place. I wil be back (as Arnold Schwarzenegger use to say ;O) - that´s for sure!

   Slett
 4. Veldig bra bøker,og flotte oppskriter. Bare litt synd at det ikkje alltid nyttar norsk ull i oppskriftene. Sisu frå sandnesgårn inneheld ikkje norsk ull. Litt synd for oss ullprodusenter i Vest Telemark, men Per Gynt er frå norsk ull, men fins i færre fargar.

  SvarSlett